12.02.2009, 13:13:07
|
|
Citat:
Īn prealabil postat de vsovi
ce tzi se pare de neintzeles? poi ce crezi Dumneata ca este Cel Ce din Tatal Purcede? o Persoana cumva? shi care ne calauzeshte in Tot Adevarul, shi Cel pe Care il Voi Trimite Voua? poi Acela este ca un Frate, ca un Fiu al Fiului shi al Tatalui coborat in chip de porumb odata cu botezul sf Ioan Botezatorul de la Tatal shi care a ramas peste Fiul nascut din Fecioara Curata, Maria, cu trup omenesc deci ce putea fi ucis, dar nesupus mortzii fiindca fecioare era desavarshita, curata, intru Dumnezeu, deci trupul era nestricacios dar fiind omenesc putea fi ucis,
iar noi Asemenea Lui shi cu putere de La El shi de la Toata sfanta Treime, Asha calauzitzi in tot Adevarul ajungem sa fim shi noi fratzi shi fii ai lui Dumnezeu fiind calauzitzi de Hristos-Duhul suflat peste apostoli shi apoi... umplutzi de Har shi cu sfanta Putere de sus putem marturisi pe Hristos,
deci e vorba de Hristos-Duhul, de Cuvantul Lui Dumnezeu... de Numele cel Nou al sfintei Treimi caci nedespartzitzi sunt cele Trei Puteri Cereshti... shi acolo unde e Tatal e shi Fiul e shi Duhul shi totzi sfintzii Sai...
deci in mintea ta este erezia shi dumneata ar trebui sa te pazeshti ca altzii sa nu se ia dupa tine, caci dumneata nu vezi shi nu recunoshti shi nu crezi Adevarul... care iata ca este perfect cu ce marturiseshte biserica dar pentru ca dumneata nu pricepi atunci musai eu sunt eretic shi e altfel fatza de dogme, ba dincontra, este exact conform cu dogmele.
sau spui ca nu a suflat Domnul Duh Sfant peste Ucenici imediat dupa inviere?
sau te-a deranjat ca am spus Duhului sfant ca find asha ca un Fiu ori ca un Frate al lui Hristos-Dumnezeu... shi atunci becul ala cu doi fii e erezie...
poi da Doi Fii e erezie, dar doi fii Mesia, adica doua intrupari, dar vorbesc eu de doua intrupari aicea? vorbesc eu despre o reincarnare? vorbesc eu de Dumnezeu cu doi fratzi sau despre fiul trupes al Domnului Hristos-Fiul? facut ca Maria Magdalena sau despre graal? vorbesc eu asha ceva ca sa arunci mizeria asta in "Capul" meu?
caci doar Fiul Fiului ori fratele Domnului cel duhovnicesc dar shi trupesc este Israel cel NOU... din creshtini shi romāni, Acela este Acel frate ori fiu daca vrei sa vezi shi olul... deci veyi dumneata ca eu am priceput iar dumneata ma acuzi pe mine cand dumneata eshti superficial?
|
domnule vsovi nu mai ocoli subiectul. se regaseste ceea ce ai scris dumneata in dogmele BO?.
Daca da te rog sa imi arati unde. Altfel nu mai face asemenea afirmatii ca te joci cu focul.
|