mihai07:
Citat:
domnule vsovi eu "nu sunt plin de erezie in mintea mea". (asta ramane de vazut, ca mie asha imi pare)
[COLOR=black]daca esti mirean din BOR ai grija ce scrii ca altii s-ar putea sa te creada si sa cada in aceleasi erezii ca si tine. (deci ai shi dat sentintza orbirii tale! pentru ca eshti superficial shi ai citit absurd ce am scris, cum de tzie nu-tzi pui intrebarea ca "Doamne, pentru ce nu te ascult shi osandesc aidoma lui torquenada citind mereu prost shi dand dovada de suficientza shi lene, ranind pe fratele meu?")[/COLOR]
[SIZE=4]Citat:[/SIZE]
[SIZE=4]În prealabil postat de vsovi [/SIZE]
[SIZE=4]Dar Hristos a suflat peste ucenici imediat dupa inviere Duh Sfant, adica pe Fratele ori pe Fiul mai mic al Domnului[/SIZE]
arata-mi si mie unde scrie asa ceva in dogmele BO?
ca daca sunt cumva noile dogme de la pucioasa sunt egal cu zero.
|
care e problema pe care o insinuezi?
ca nu sunt doi fii? ori ca Duhul Sfant nu e Fiul ori Fratele mai mic al Domnului Hristos nascut din preasfanta Fecioara?
ce este Iacov pentru Isaak? ce este Israil? dar Israil Cel nou din români? shi ce este Isaak pentru Avraam shi Sarra?...
Ce este Duhul Sfant suflat peste Apostoli imediat dupa inviere?
Ce botez au primit apostolii la cincizecime? atunci au fost imbracati cu putere de sus, dar botezul a fost dat prin Ioan Botezatorul shi Tatal caci peste Cel ce a ramas Duhul Sfant, acela are sa va boteze cu Duh Sfant shi cu Foc, caci Hristos-Dumnezeu Fiul va va boteza cu Duh Sfant shi cu Foc, pentru ca prin purtarea Crucii shi inviere a biruit moarte shi moartea pacatelor shi astfel purcede de la Tatal... Duhul Sfant, ca un Frate, ori ca un Fiu Mai mic al Domnului Hristos Fiul caci este o sfanta Persoana, care a fost desavarshita de Fiul shi de Tatal odata cu lucrarea Mantuitoare lucrata de Fiul prin purtarea patimilor omului shi biruindu-le shi luand asupra Sa neputintzele omului, inviindu-l shi ridicandu-l spre Dumnezeu...
deci pricepi dumneata cum zic eu ca este un fiu ori un frate cu Hristos-Dumnezeu Fiul? pentru ca este a Treia Putere Cereasca shi pentru ca acolo unde este Duhul, este shi Fiul shi Tatal... exact asemenea icoanei sfintei Treimi de la stejar unde s-a Aratat Dumnezeu lui Avraam shi Sarra...
devenind dupa inviere un Dumnezeu innoit cu o noua icoana, Fiul Omului din Tatal Dumnezeu shi Maica Fecioara Curata Maria, avand fii shi fice, fratzi shi surori, prin desavarshirea carmuita de catre Duhul Sfant din ei, reintegrandul astfel pe om deplin in Dumnezeu daca v-a rabda pana la sfarshit cu credintza shi credincioshie in dragoste curata....
Iar Preasfanta Maria este prima caci este intru Tatal ca prima putere Cereasca intru Tatal shi a patra putere Cereasca intru Smerenia ei desavarshita...
deci iata ierarhia cereasca Tatal apoi imediat Fiul nascut din fecioara curat, apoi Duhul Sfant ce din Tatal purcede dar asha cum tzi-am aratat eu, caci asha este scris!... shi asha ne explica shi Cuvantul Lui Dumneze, CLD adica numele sau cel Nou
unde este erezia daca nu doar in mintea ta? ca ai vazut doi fratzi de sange, ori doi fii, ori te-ai luat dupa aia cu graalul, adica cu fiul lui Hristos cu Maria Magdalena, ori cu reincarnarea... ori cineshtie ce ai vazut in mintea ta shi mi le-ai aruncat mie in carca... cum eu nu am sustzinut nicaieri... ci dumneata de frica eresului n-ai vrut sa citeshti cu buna credintza ce am scris eu... spune dumneata de ce ai dat dovada de suficientza ca eu nu shtiu sa socotesc....
dar daca te-am suparat, atunci ma iarta... ca n-am vrut sa fiu dur cu dumneata pentru altzii pe care nu i-am iertat indeajuns...