Citat:
În prealabil postat de mihai07
domnule vsovi nu mai ocoli subiectul. se regaseste ceea ce ai scris dumneata in dogmele BO?.
Daca da te rog sa imi arati unde. Altfel nu mai face asemenea afirmatii ca te joci cu focul.
|
poi nu asta ziceam ca este conform cu dogmele? dumneata ma trimitzi la dogme asha in general? poi ce nu este conform cu Calea-Adevarul shi cu Dogmele?
eu vada ca aia nu este conform caci dumneata oasndeshti shi arunci pisica asha fara nici un argument trimitzandu-ma la studiu sau intrebandu-ma pa mine daca este sau daca nu este conform cu dogmele...
shi apoi ca sa pui shi sare pe rana, imi zici ca ma joc cu focul, poi dumneata l-ai aprins caci ai dat foc la paiul din ochiul meu in timp ce dumneata shedeai linishtit pe scunul lui torquenada, adica al inchizitziei, asha ca un tragator de semnale de alarma, in ideea ca am putea greshi...
poi e adevarat ca ne-am putea rataci ca n-am sustzinut ca sunt infailibil, dar dumneata nu te pretinzi infailibil din moment ce din start mi-ai aruncat pisica? m-ai osandit shi m-ai trimis la shcoala de corectzie, dar fara sa spui macar ce nu este conform cu dogmele, ori sa spui despre ce eres e vorba?
deci tzi-am mai spus ca in felul acesta o sa ne rada curcile, caci daca nu abordam discutziile cu bunacredintza shi mereu vedem pe altcineva eretic decat pe noi inshine, osandind shi mintzind, dand virujul shi altora, atunci cu nici un chip nu vom intra in Imparatzia Cerurilor, caci acolo nu intra cei ce judeca shi osandesc aproapele, ci aia care s-au pocait shi s-au smerit, ca sa iubeasca pe Dumnezeu shi asha de la Domnul sa iubeasca shi pe aproapele sau, urmand lui Hristos, asemenea Domnului...
deci dragul meu Mihai07.... nu te juca cu focul, ca s-ar putea sa ne arda pe amandoi.... caci shi barnele ard, nu numai paiele.