Citat:
În prealabil postat de mariamargareta
Citat din "fratele" Vsovi:
".[COLOR=blue].. poi Acela este ca un Frate, ca un Fiu al Fiului shi al Tatalui.[/COLOR].."
Rezultă că Duhul Sfânt este nepotul Tatălui Ceresc, adică, dragă Vsovi, puteai spune mai simplu, fără să te izmenești atâta:
"...[COLOR=red]poi Acela este ca un Frate, ca un Nepot al Tatalui [/COLOR]..."
|
domnule daca te-a deranjat felul cum am zis despre Duhul Sfant ca despre al doilea Fiu, ori nepot al Tatalui, atunci am sa ma apropii shi mai tare de Adevar shi am sa spun ca este asemenea unui porumb cum sunt porumbeii ori a porumbului din lanul de porumb al parintzilor lui Veronica de la Vladimireshti... caci unul e pasare, shi unul e bob semanat pe ogor... din care se face faina shi la care a venit shoricelul shi pisica a mancat shi aprins shoricelul, shi astfel pisica a mancat proorocia lui Veronica fiindca a pismuit-o pe Verginica. Deci vezi dumneata cum este Duhul Sfant Nepotul ori al doilea Fiu al Tatalui, alt Mangaietor pe care-l voi trimite Voua shi Acela va invatza in tot Adevarul? adica fratele mai mic al Mantuitorului, al Domnului Cel nascut din preasfanta fecioara curata Maria... asha este fratele mai mic ori fiul ori porumbelul ori pamanul din lanul de porumb sfintzindu-ne noua mamaliga... asha...
dar dumneata vrei sa scotzi in evidentza ca defapt e o prostie ce spun eu aici? repetand dupa mine shi atashind izmenirea?
poi nu mi-e rushine de izamana romaneasca pentru ca asta e portul nostru de 2000 de ani... deci nu ma rushinez ca sa ma izmenesc...
dar dumneata cineshtie ce mishtocareala ai vrut sa faci shi probabil n-am intzeles... deci ce vrei sa zici? ca am spus eresuri? ca-s sectant, ca intru sub anatema? ca ma aseman ori sunt adept de a lui Arie ori altzi mincinoshi? ce vrei sa insinuezi dumneata asha viclean prin ricosheu ori prin exagerari ridicole? ce... hai ca nu ma supar daca spui shi ce crezi nu doar ce nu crede acea Estera... cu nume romanesc din moldova spui dumneata... tu ce parere ai... spune-o direct shi nu te ascunde dupa fustele alteia...
mai ai mult de postat din ce ai salvat de pe alte site-uri care v-au "deschis ochii"?
"shi li s-a deschis ochii lor shi au vazut ca erau goi"... poi daca au mers ca sa-i invetze balaurele despre pacatele lor... shi sa shada la el pe scaun shi sa aiba shi ei putere de la fiare ca cele doua fiare... deci le-a deschis shi lor cele 7 capete shi cele zece coarne... ori cele doua ca ale unui miel ce vorbea ca un balaur... ca doar proorocul sherpes shi glumeail nu sta degeaba ci munceshte mereu... ca sa-i rataceasca shi sa-i cada pana shi pe cei aleshi...
dar sigur ca voi suntetzi intangibil, infailibili, negreshitori shi sfintzishori mantuitzi deja, mai ceva ca shi sectantzii aia ce ishi zic pocaitzi in sensul ca nu mai trebuie sa o faca pentruca ei sunt deja mantuitzi...
asha ne spune sf ap Andrei impreuna cu CLD:
"Pocaitzi-va pentru ca Imparatzia Cerurilor s-a apropiat"