Subiect: Despre deochi
View Single Post
Vechi 20.12.2006, 19:52:53
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Silvestar,am spus ca acest fenomen poate sa capete sens si dintr-o pura superstitie,dar poate sa fie si real datorita atator relatari ale unor oameni care s-au confruntat cu asa ceva.Deci,intr-un fel sunt neutra din acest punct de vedere,si sincer,uneori cand mi se pare ca nu sunt in regula rog si eu o prietena sa-mi spuna "Tatal Nostru",sau vre-un descantec scurt stiut de la bunici,dar nu sunt extrem de increzatoare in aceste lucruri.
Cat despre fata aceia pe care am vazut-o la televizor in Japonia,nu stiu eu ce sa spun ca se-ntampla cu adevarat cu ea,fiindca nu i-am analizat situatia,spun doar ceea ce se afirma pe post de catre japonezi,si deci,am vrut sa evidentiez faptul ca se-ntampla si pe la budisti asemenea lucruri.Iar despre cazul Tanacu,din cate am auzit la televizor,cred ca acea fata era doar bolnava psihic,necesita tratamentul adecvat...tratament care,de altfel i s-a administrat in cele din urma cu o doza mult prea mare care a si ucis-o.Iar preotul si maicutele nu trebuiau sa o primeasca ca si caz de competenta bisericii.Insa,Silverstar,sa stii ca eu cred ca exista anumite cazuri care nu sunt identificate ca facand parte de latura problemelor psihice,chiar si unii doctori au facut asemenea constatari.Este usor sa dam vina pe deviatiile psihice la orice fenomen deplasat care se poate intampla cu un om,fiindca,oricum psihiatria este vasta si in acelasi timp,incompleta gasind oricand loc problemelor care ies din normal.Daca exista persoane care se ocupa cu magia neagra sau alba(impropriu spus),atunci exista si victimele acestora care lupta cu efectele acestor magii malefice,in aceasta categorie se spune ca intra si oamenii posedati,care prin puterea spirituala a credintei pot fi tamaduiti.De la varsta de 14 ani am fost foarte des prin manastiri si am intalnit cateva cazuri de acest fel,cazuri care m-au cutremurat si pentru perioada aceia m-au schimbat.Am stat chiar ceva timp la capataiul unor astfel de persoane si am putut sesiza puterea ce le domina,o forta care nu se intalneste la persoanele cu probleme psihice,putere atat fizica cat si mentala.Imi pare rau ca te dezamagesc,dar,chiar daca adopt o imagine mai realista supra lucrurilor inconjuratoare,viata mea a trepidat intr-un ritm divers si nu pot contesta anumite lucruri care nu sunt fantasme.
Reply With Quote