View Single Post
Vechi 12.02.2009, 16:05:54
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi, nepoate, [COLOR=blue]a te izmeni [/COLOR]nu vine de la [COLOR=blue]izmană[/COLOR], ci [COLOR=blue]izmană[/COLOR] vine de la [COLOR=blue]izmeniti[/COLOR] care înseamnă în slavonă [COLOR=blue]a (te) schimba[/COLOR], deci [COLOR=blue]izmenele[/COLOR] sunt [COLOR=blue]schimburi[/COLOR], și nu [COLOR=blue]schimburile[/COLOR] sau [COLOR=blue]schimbările[/COLOR] sunt [COLOR=blue]izmene[/COLOR].

Deci [COLOR=blue]a te izmeni[/COLOR] însemnă [COLOR=blue]a te schimba[/COLOR], dar nu din convigere, ci după cum bate vântul. Așa cum [COLOR=blue]schimbi[/COLOR] [COLOR=blue]izmenele[/COLOR], ca să iei pe tine altele, care miros frumos a Cocolino: nu din convingere, ci pentru că nu te mai suportă cei din jur.
inseamna ca ma acuzashi ca le invart ca la ploieshti ori cum bate vantul deci ca sunt inconsecvent?

poi dumneata cum eshti, daca mi-ai spus despre cele 7 trambitze, recunoshti ca sf Verginica este o sfanta chiar daca inca nu este canonizta, shi cu toate astea te pui sculishoar/unealta unei anume estera, batjocurindu-i pe traitorii sfintei Cetati a Noului Ierusalim...

deci cine este inconsecvent, eu ca itzi tot repet ca eu ii cred shi ii iau in seama shi ma stradui sa-i urmez ori dumneata ca nu-tzi convine ca ei au dreptate in toate shi vrei sa ma convingi cu minciuna despre ca ar mintzi aceia. Poi nici un argumnet al tau nu a stat in picioare, deci cu nici un argument n-ai reushit sa ma faci sa ma dezic de ei pentru ca ar fi mintzit sau ca ar fi apucat pe cai straine ori pagane, astfel ca ce mai insinuezi acum cu izmenirea?

deci cine este inconsecventul? cel ce marturiseshte Calea-Adevarul adica Hristos-Duhul care ne spune despre adevarul pe care l-am lepadat inca dinainte de 1938? ca sa ne aduca la Viatza? sau unii care s-au inhaitat cu gLumeail mare prooroc mincinos ca sa ramana shi sa se "fericeasca" shi sa shada pe scaunul de domnie al satanei... acolo unde locuieshte satana... pentru ca ii place mandria, trufia... batjocura, osandirea, judecatzile shi mai ales minciuna shi joaca de-a hula....

eu tzi-am zis ca doar un mirean pacatos din BOR neinfailibil shi care recunosc ca uneori trebuie sa ma ismenesc shi sa reviu la adevar deshi e umilitor caci nu te lasa orgoliul satanicesc sa-tzi recunoshti gresheala... iar daca o faci public s-ar putea sa fie pentru slava de la oameni... un matzochism pentru slava de la oameni... dar mai sunt unii care ishi pun shi in public cenushe in cap...

adica ismenire este lepadare de adevar in conceptziunea ta?

oho, poi asha sunt, un fel de lepadatura deshi ash vrea sa nu ma leapad de Adevar cand vine ispita, frica, furtuna, incercarea cea grea... ash vrea... caci degeaba ajungi la golgota daca te opreshti shi nu mai urci shi nu-tzi duci crucea... shi daca nu ramai pana la sfarshit credincios... atunci dejaba... sigur ca toate se vor socoti ci Dreptate de Dumnezeu dar deja nu mai e aceiashi biruintza... caci trebuie rabdare... caci degeaba te rastigneshti daca dragoste nu ai de Dumnezeu shi de oameni shi fratzi... in smerenie... caci nu-tzi foloseshte shi tot in iad ajungi ca shi talharul care a ajuns in iad... chiar daca a fost shi acela rastignit, caci s-a lasat rastignit caci putea sa-shi puna capat zilelor cum a facut Iuda Iscarioteanul, judecandu-se singur shi neprimind chemare la pocaintza de la ucenicul trimis la el dupa ce l-a vandut pe 30 de argintzi pe Hristos-Dumnezue... probabil cazand in ispita pentru inca 30 de argintzi..., aia care i-a aruncat in templu... intrand in blestem ca s-a lepadat shi de Biserica Lui Dumnezeu shi de Hristos-Dumnezeu, de Domnul...

deci vezi dumneata? mereu din lipsa de argumente, tragi in pianist, dar pana acum n-ai venit decat cu barfe ca sa le razbunam... poi nici daca ar fi fost adevaruri minciunile alea din barfe, deci ar fi fost rai, nu aveam noi voie nici sa judecam, shi nici sa osandim sau sa razbunam... caci noua ni s-a cerut/poruncit :"voi sa nu judecatzi!"