Citat:
În prealabil postat de danyel
Eu te inteleg, si stiu ca dor lucrurile cu adevarat rele si grave, dar vezi, sa nu cumva ca vazandu-le doar pe acestea grave, sa cadem in celelalte mici dar la fel de daunatoare
Tre sa intelegi ca la Dumnezeu trebuie sa fim asa cum vrea el, nu cum vrem noi, nu mergem sa negociem cu El, singurul lucru pe care Dumnezeu il lasa la alegerea noastra este daca Il urmam sau nu, dar daca mergem la El, ne asemanam Lui, nu lumii, lumea e cazuta in pacat si neascultare , cand te lepezi de acest pacat si aceasta neascultare, te lepezi de sine si iti iei crucea pt ai urma lui Hristos, nu mai stai la taclale "oamne, poi eu am un tatuaj un pierceng, vin cu ele " poi atunci de ce nu si cu o bere, o tigara in gura sau o doza de drog? Dumnezeu e DA si AMIN, sa nu incercam Sa-l facem pe El sa fie pe placul nostru ci noi trebuie sa fim pe placul lui
Vedeti unde s-a ajuns, azi schimonosirea trupului cu tot felu de "draci" desenati este privita ca fiind normala chiar indicata, ce urmeaza? peste 20 de ani si marijoana o sa para normala..uite asa ne departam de Hristos, frumos increzatori cu zambetul pe buze ca ce moderni suntem noi si de demodat e Dumnezeu
|
Dar unde a spus Dumnezeu sa nu ne punem pierceuri si sa nu ne facem tatuaje?Astea sunt niste rigiditati impuse de unii oameni.
Cine a spus ca trebuie sa iti tatuezi draci...?Nu stiu,am impresia ca se exagereaza prea mult cu aceste rigori legate de aparenta,uitand esenta.
In ce priveste marijuana,nu trebuie sa treaca 20 de ani pentru a fi privita ca normala utilizarea ei (apropo este utilizata si ca medicament),ci sunt tari in care si la ora actuala este acceptata ca fiind ceva firesc.
Nociv,foarte nociv este alcoolul,nicotina si totusi acestea sunt acceptate ca fiind ceva firesc in aceasta societate.
PS:Am si eu o curiozitate,pentru a intelege cum functioneaza pe ansamblu acest forum,pentru ca observ ca dispar postari,dispar topicuri intregi,unde,poate,pe buna dreptate se doreste sa se intervina,dar nu se da absolut nici o explicatie,ci pur si simplu sunt sterse,nici un avertisment...nimic.Poate nu sunt eu de prea mult timp pe acest forum,dar chiar mi se pare straniu sa se actioneze asa.