View Single Post
Vechi 12.02.2009, 18:49:31
Crestin_Simona
Guest

Unhappy

Citat:
Īn prealabil postat de scrabble Vezi mesajul
cristiboss56, sa nu intram in dilema "de ce se intampla lucruri bune oamenilor rai si lucruri rele oamenilor buni". Pentru fiecare dictator cazut in plina glorie se gasesc 100 de copii nevinovati care au murit in prima saptamana de viata.

Eu sunt una din persoanele care isi asuma riscul (eu nu-l vad ca risc) de a-si trai viata dupa percepte proprii si nu impuse acum 2000 de ani.

Daca Dumnezeu exista, daca ajung la judecata de apoi si Dumnezeu o sa-mi reproseze modul in care mi-am trait viata, o sa-l afurisesc cu toate sudalmile posibile pentru ca mi-a dat liber arbitru pentru ca apoi sa-mi conteste felul in care am trait. Focul vesnic nu ma sperie, in caz ca exista, si m-as duce acolo pentru o eternitate numai ca sa demonstrez un punct de vedere, ca sa ma razvratesc impotriva unui Dumnezeu dictator si injust dupa parerea mea.

Oricum, ateii, agnosticii si membrii tuturor religiilor, altii decat crestin-ortodocsii, vor ajunge in Iad pentru ca nu s-au inchinat Dumnezeului care trebuie. Am un loc asigurat in al saptelea subsol, asa ca abia astept sa ridic pumnul strans la cer in semn de sfidare.

Numai bine.
Deci chiar m-ai necajit cu o atare declaratie...
Reply With Quote