Prietene eu nu vreau (spre deosebire de tine) sa te conving de nimic

Ma scuz ca n-am citit cele dinaintea mesajului meu, ca nu-ti mai dadeam de lucru inca odata-
[COLOR=black][/COLOR]
[COLOR=red]Asta nu inseamna ca in acea casa nu puteau fi numai oameni maturi. Unde scrie ca existau si bebelusi. Dimpotriva, in 1 Cornteni 16:15, apostolul Pavel spune:
" casa lui Stefana... s-a pus cu totul in slujba sfintilor". Este clar ca nu putea fi vorba de prunci, ci de oameni maturi care sa se poata pune in slujba sfintilor.[/COLOR]
[COLOR=#ff0000][/COLOR]
[COLOR=black]Ca sa argumentez in stilul tau:[/COLOR]
[COLOR=blue]Asta nu inseamna NICI ca in casa nu puteau fi mai multi copii decit adulti.[/COLOR]
[COLOR=blue]Casa lui Stefana s-a pus cu totul in slujba sfintilor. E clar ca nu putea fi vorba doar de adulti ci de "cu mic si mare"[/COLOR]
Nu stiu ce virsta ai, daca ai copii sau nu, dar ai mei munceau de mici in slujba familiei. Acum de la fiecare cit poate, desigur copii puteau aduce o cana cu apa nu trebuiau sa predice!
Spre deosebire de acum in acele vremuri copii erau asigurarea sociala, binecuvintare si o casa fara copii era dispretuita!
Te cramponezi de cuvintul bebelus. Cind este un om constient de existenta lui Dumnezeu? Ma uit cit de rataciti sint unii si ma intreb daca tocmai lipsa botezului nu i-o fi facut asa....dusi!
Oricum problema este falsa prin importanta pe care i-o dau tu (ea este importanta dar nu prin cind, ci prin daca) oricare botezat bebelus poate trece la alte religii mai tirziu. Deci de ce te dreanjaza atunci botezul pruncilor? Singurul motiv plauzibil este ca in subconstientul tau sti ca prin botez acesti copii sint aparati de ratacire fata de cei nebotezati.