Citat:
În prealabil postat de heaven
Dar unde a spus Dumnezeu sa nu ne punem pierceuri si sa nu ne facem tatuaje?Astea sunt niste rigiditati impuse de unii oameni.
Cine a spus ca trebuie sa iti tatuezi draci...?Nu stiu,am impresia ca se exagereaza prea mult cu aceste rigori legate de aparenta,uitand esenta.
In ce priveste marijuana,nu trebuie sa treaca 20 de ani pentru a fi privita ca normala utilizarea ei (apropo este utilizata si ca medicament),ci sunt tari in care si la ora actuala este acceptata ca fiind ceva firesc.
Nociv,foarte nociv este alcoolul,nicotina si totusi acestea sunt acceptate ca fiind ceva firesc in aceasta societate.
PS:Am si eu o curiozitate,pentru a intelege cum functioneaza pe ansamblu acest forum,pentru ca observ ca dispar postari,dispar topicuri intregi,unde,poate,pe buna dreptate se doreste sa se intervina,dar nu se da absolut nici o explicatie,ci pur si simplu sunt sterse,nici un avertisment...nimic.Poate nu sunt eu de prea mult timp pe acest forum,dar chiar mi se pare straniu sa se actioneze asa.
|
Poi in acelasi loc in care ne spune sa ne punem piercenguri si tatuaje, vezi tu despre unele lucruri si firea umana iti spune ca sunt anormale
despre fumat bautura etc..sunt privite ca fiind firesti nu de catre Biserica ci de catre aceeasi societate care considera si piercengurile ceva normal, vezi odata si aceste lucruri au fost condamnata dar u fost multi care au sarit in sus "unde scrie sa nu fumam? ce legatura are fumatul cu Dumnezeu" si s-a ajuns sa ni se para normale aceste lucruri..pacat insa ca asa se va intampla si pe viitor, oamenii isi fac voia firii lor fara sa mai asculte de Dumnezeu, citeste Epistola catre Romani a Sf Pavel sa vezi cum o sa regasesti societatea de azi in ea
Cat despre forum, intreaba adminu doar el are acces la setari