Citat:
În prealabil postat de vsovi
domnule daca te-a deranjat felul cum am zis despre Duhul Sfant ca despre al doilea Fiu, ori nepot al Tatalui, atunci am sa ma apropii shi mai tare de Adevar shi am sa spun ca este asemenea unui porumb cum sunt porumbeii ori a porumbului din lanul de porumb al parintzilor lui Veronica de la Vladimireshti... caci unul e pasare, shi unul e bob semanat pe ogor... din care se face faina shi la care a venit shoricelul shi pisica a mancat shi aprins shoricelul, shi astfel pisica a mancat proorocia lui Veronica fiindca a pismuit-o pe Verginica. Deci vezi dumneata cum este Duhul Sfant Nepotul ori al doilea Fiu al Tatalui, alt Mangaietor pe care-l voi trimite Voua shi Acela va invatza in tot Adevarul? adica fratele mai mic al Mantuitorului, al Domnului Cel nascut din preasfanta fecioara curata Maria... asha este fratele mai mic ori fiul ori porumbelul ori pamanul din lanul de porumb sfintzindu-ne noua mamaliga... asha...
|
Vsovi!!! Ai innebunit de tot? Gata? Ti-au luat mintile total aia de la Pucioasa? Ce zici tu ma de Duhul Sfant? Acuma te faci si semi-pnevmatomah? Ia verifica tu ce s-a stabilit la sinodul al doilea ecumenic despre Duhul Sfant. Nu de alta dar ai inceput sa gandesti ca un eretic,si ma gandesc ca daca citesti despre sinodul 2 ecumenic poate mai ai vreo scapare . :)