View Single Post
Vechi 13.02.2009, 07:29:19
none
Guest

Question ecumenismul-o problema grava

tare o sa cred ca o sa se amestece shi cultele neoprotestante cum ar fi biserica penticostala shi biserica baptista dar cred k deja s-au bagat shi ele in programul de rugaciune alaturi de biserica ortodoxa biserica greco-catolica biserica romano catolica biserica anglicana biserica protestanta(luterana) biserica reformata(calvina) banuiesc ca pe viitor shi celelalte biserici cum ar fi biserica adventista biserica iehovista(martorii lui iehova) biserica nouapostolica biserica oastea domnului biserica evanghelica biserica mormona biserica scientologica sau studentii in biblie plus ascor am vazut un asrticol acum 3 saptamani k cika la catedrala patriarhala la programul de rugaciune au participat:PF Daniel Ciobotea (Biserica Ortodoxa),IPS Lucian Muresan (Biserica Greco-Catolica),PS Ioan Robu (Biserica Romano-Catolica),John Retherwolf (Biserica Anglicana),Christoph Klein (Biserica Protestanta),Laszlo Tokes(Biserica Reformata),Pavel Rivis Tipei(Biserica Penticostala),Otniel Ioan Bunaciu(Biserica Baptista)........nu mai shtiu cine a luat cuvantul la predica dar a fost ceva...va las pe voi sa raspundetzi
Reply With Quote