View Single Post
Vechi 13.02.2009, 09:46:25
ionela7 ionela7 is offline
Member

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Bucuresti
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
[COLOR=purple]31. Misterele Pucioasei (XXVII)[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue](Cap.XVI. [/COLOR]Proorocii neîmplinite[COLOR=blue])- Partea a V-a

[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]

[COLOR=blue]34. [/COLOR]Vindecări miraculoase care n-au mai avut loc
[COLOR=blue]“ Fiți desăvârșiți, că vine vremea să te trimit să pui mâna pe acela care zace în pat și se va scula; și [/COLOR][COLOR=fuchsia]să te rogi pentru orbi și se vor tămădui[/COLOR][COLOR=blue]. Aceasta, ca să vadă puterea rugăciunii. Vine vremea să te duci la lagărul de deținuți și să pui mâna pe lacăt și să se desfacă. ” (19 ianuarie 1975)[/COLOR]
Deși în prefața cărții apar o serie de “mărturii” ale unor vindecări miraculoase săvârșite pe vremea Verginicăi, fie prin ea, fie prin interpuși, acestea au o credibilitate extrem de scăzută. Majoritatea sunt reproduceri ale unor povești de senzație, care umblau din gură în gură, devenind apoi “mărturii” prin simplul fapt că ultimul povestitor care le reproducea ar fi fost contemporan cu “mama Gigi” (Verginica). În nici un caz nu este vorba de o vindecare fără dubiu, cum ar fi un caz de orbire spre exemplu, despre care se și face caz în “proorocie”. Nici o orbire n-a fost vindecată, începând chiar cu “mama Gigi”, care nici ea nu vedea cu un ochi. Mai târziu, s-a ivit ocazia concretă de a-l vindeca pe Tărcuță Emilian (soțul legitim al Mihaelei) care avea ceva probleme la un ochi. În loc să-i facă rugăciunile tămăduitoare (proorocite de Verginica la [COLOR=blue]19 ianuarie 1975[/COLOR]), Mihaela l-a trimis pe Emilian la spital, unde a încăput pe mâinile pricepute ale medicilor. Aceștia, după intervenții repetate, au ajuns la performanța că Emilian nu mai vede deloc cu acel ochi. Nici după acest nefericit deznodământ, Mihaela nu și-a adus aminte de proorocia Verginicăi, ca să se roage pentru vindecarea ochiului lui Emilian, sau de faptul că ea însăși se consideră un mare prooroc, așa că Emilian a rămas tot fără vedere la acel ochi (cel puțin) până astăzi.
Eu daca mai citesc asa ceva o sa lesin de ras.....
Mariamargareta draga, tu imi luminezi diminetile la birou cand imi beau cafeaua, inainte sa ma apuc de munca.