View Single Post
Vechi 13.02.2009, 10:07:39
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ortodox4life Vezi mesajul
Draga "Heaven" tatuajul este un pacat.Omul nu are voie sa insemenze nimic pe trupul sau caci zice Dumnezeu ca trupul omului a fost facut ca sa fie templu al Duhului Sfant.Oricat de mic nu avem voie.Daca vrei sa afli daca este pacat sau nu intreaba pe orice duhovnic si ai sa afli raspunsul,sau pe oricare maicuta.Orice pacat este ca o poarta prin care demonii intra in sufletul nostru si ne robesc mai apoi prin vicii(patimi).Pot sa umplu aceasta pagina de citate si explicatii ca tatuajul este pacat.Am sa iti arat ca este daca si prin acest mesaj nu crezi,Doamne ajuta!
Multumesc pentru raspuns,insa nu,nu m-ai convins.Inseamna,dupa spusele tale, ca si o simpla gaura in ureche este un pacat prin care demonii intra in trup,in acest caz,pentru ca si aceea aduce o modificare trupului asa cum a fost lasat de la Dumnezeu,nu?
Poate voi gasiti o motivatie religioasa la toata treaba asta,insa mie nu mi se par mai mult decat niste exagerari.Dar,nu incerc sa va schimb parerea,ca nu am de ce,doar am exprimat-o pe a mea.
Reply With Quote