View Single Post
Vechi 13.02.2009, 10:54:21
vasinec vasinec is offline
Banned

Data înregistrării: 13.08.2008
Locație: Brasov
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Geony Vezi mesajul
Stii ce-mi place? atunci cand vreti sa aratati un trecut al unei persoane care a facut ceva bun pt cultul respectiv(asa cum este si cu faimoasa CLARVAZATOARE) veniti si ne puneti in fata 2-3 carti care "scot" in evidenta ceva bun.
CAND ORTODOXIA VINE SI VA PUNE IN FATA MII DE CARTI FIE CA VB DESPRE VIATA CUIVA,FIE CA SUNT CARTI CE CUPRIN INVATATURI ALE TEZAURULUI ORTODOX,VOI VENITI SI SPUNETI...NOI CREDEM IN BIBLIE? CINE SUNT ASTIA? PAI SUNT "OAMENI CA NOI".
De ce sa dam crezare acestor 2-3 carti care vor sa scoata in evidenta facilitatile cultului?
2-3 pe langa peste 1000 carti , he...he...hei.
Am facut referire la 2 lucrari ,cu caracter laudativ la adresa lui Ellene White, ale lui D.M. Canright. Voiam sa scot in evidenta lipsa de credibilitate a acestui om care toata viata a oscilat intre laude si denigrari (pe aceeasi tema), la adresa unei persoane sau a unui grup religios.

Am mai vrut sa scot in evidenta lipsa de onestitate a domnilor Ovidiu-s si Iustin, prin faptul ca ii intereseaza si cauta "infometati" numai articole denigratoare la adresa adventistilor. Una din cele mai importante "surse de inspiratie" a dumnealor sunt scrierile lui D.M. Canright (campion in campania de lovire a adventistilor). Daca tot au gasit niste invataturi pretioase in scrierile acestui om, de ce nu posteaza si scrierile cu caracter laudativ la adresa adventistilor (scrise de aceeasi persoana- D.M. Canright)?

Cam asta am vrut sa spun. Nu m-am grabit sa-i laud pe adventisti.

Daca dvs. ati gasit in postarea mea un prilej de a va lauda biserica din care faceti parte, dati-i drumul. Laudati-va.