View Single Post
Vechi 13.02.2009, 11:47:26
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de ionela7 Vezi mesajul
No comment!!!!!!!!
tzi se pare ca no-comment, ca defapt:

6=; 6,6,6 = pofta slavei desharte, inshelare desfranata din pripiri shi vise, sadism osanditor din minciuna shi orgoliu satanicesc fara nici o judecata (din nemultzumire) = firea cea scurta a dracului, care itzi arata ce fain ar fi daca ai fu...ra o fata, ca deja parca.... te-ai mantui.

in lipsa de altceva asta pare ca e singurul tau argument...
ai grije sa nu te ingrashi ca rasul spun unii ca ingrashe... iar dumneata precis te iei dupa moda, altfel de ce sa te aratzi intr-o astfel de postura jusnica...

doar ca dumneata defapt nu razi, caci aceea este o sfanta bucurie, ci osandeshti shi ironizezi in sperantza ca ai dreptate... dar ai sa te miri rau de tot cand vei constata ca n-ai dreptate shi ca ai dat curs caruselului minciunilor pentru ca nu te-a lasat satana sa ieshi din orgoliul satanicesc ca sa vezi Adevarul....

asha am scris:
"..... atunci am sa ma apropii shi mai tare de Adevar shi am sa spun ca este asemenea unui porumb cum sunt porumbeii ori a porumbului din lanul de porumb al parintzilor lui Veronica de la Vladimireshti... caci unul e pasare, shi unul e bob semanat pe ogor... din care se face faina shi la care a venit shoricelul shi pisica a mancat shi aprins shoricelul, shi astfel pisica a mancat proorocia lui Veronica fiindca a pismuit-o pe Verginica. Deci vezi dumneata cum este Duhul Sfant Nepotul ori al doilea Fiu al Tatalui, alt Mangaietor pe care-l voi trimite Voua shi Acela va invatza in tot Adevarul? adica fratele mai mic al Mantuitorului, al Domnului Cel nascut din preasfanta fecioara curata Maria... asha este fratele mai mic ori fiul ori porumbelul ori pamanul din lanul de porumb sfintzindu-ne noua mamaliga... asha... "

nu vad ce era de ras la acest text? ci era argumentatzia cum este Duhul Sfant al doilea Fiu ori Frate al Domnului Hristos, caci voi vedeatzi doi fratzi de sange ori inchipuitul copil al Mariei-Magdalena avut cu Mantuitorul cum insinueaza unii ce umbla dupa himerele graalului... deci a fost o argumentatzie la eresul din mintzile unora, din barnele unora pushi pe anatemizari ori ridiculizari, ori lapidari publice... crezandu-se ei pe sine dreptzi shi drept-slavitori, sarmanii de ei.

ca dumneata nu crezi, nu vezi, shi iar nu crezi shi atunci ce e de ras ce scriu eu? astea sunt fapte reale pe care voi nici nu avetzi caderea sa credetzi shi sa cautatzi ca au existat shi s-au faptuit...

nu ma supar, potzi sa razi cat vrei, ori sa plangi... ca dumneata ai ras cu plans, "balega de manz", shi defapt nu razi ci sarmana de tine te-ai luat dupa Maria-Margareta ca sa mishtocaritzi impreuna cu doamna Estera-Moldoveanca, mare interpretoare de scriptura shi mare aparatoare a "ortodoxiei" shi l-atzi vrajit shi pe Mihai07... ca sa intratzi cu totzii in marele for inchizitorial... condus se gLumeail torquenada, neshtiind ca suntetzi sculishoarele/uneltele ridicate ale lui gLumeail, marele arhicon al minciunilor shi mandriilor ca lovind in Hristos-Duhul defapt sa va prabusheasca in neant...

deci imi cer scuze ca din pricina mea poate cadetzi atat de amarnic...