View Single Post
Vechi 13.02.2009, 11:54:11
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de strajeru Vezi mesajul
Vsovi!!! Ai innebunit de tot? Gata? Ti-au luat mintile total aia de la Pucioasa? Ce zici tu ma de Duhul Sfant? Acuma te faci si semi-pnevmatomah? Ia verifica tu ce s-a stabilit la sinodul al doilea ecumenic despre Duhul Sfant. Nu de alta dar ai inceput sa gandesti ca un eretic,si ma gandesc ca daca citesti despre sinodul 2 ecumenic poate mai ai vreo scapare . :)

draga domnule? tu eshti de la militzia sinoadelor ecumenice? dumneata nu pricepi nimic dar pui minciuni pe foc... in sperantza ca faci shi dumneata ceva... poi ce zic eu e valabil... verifica Dumneata shi spune tu ce ai priceput shi citeaza, ca doar n-o sa dau socoteala eu despre ce e in mintea shi inchipuirea domniei tale...

poi scapare am dar nu de la tine stimate... ca vad ca shi tu ai intrat in consiliul inchizitorial... pana acum suntetzi vre-o cinci-6 hai, venitzi ca mai are scaune libere arhiconul gLumeail shi va ajuta sa lovitzi cu barnele voastre...

shi daca nu ma inshel este scris:
"cine va spune frateli sau nebunule sau nevrednicule sau ereticule sau prostule... shti dumneata de ce este el vrednic, nu-i ashea?"

o sau dumneata ai sarit in apararea Duhului Sfant? nu-i aha ce cauza nobila ai dumneata? cauza e nobila draga Saule dar ... dar... alta e problema.