View Single Post
Vechi 13.02.2009, 12:10:43
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Question

Citat:
În prealabil postat de Florina77 Vezi mesajul
Maria Magdalena, apreciez munca pe care o faci de a descalci stufarisul de erezii in care zac puciosii impreuna cu trambita Vsovi, care trambiteaza de ne sparge urechile dar niciun sunet melodios nu scoate. Probabil a ajuns asa de influentat de duhul "Cuvantului" de la Pucioasa incat nu reuseste sa se mai opreasca din ineptii.
Aviz celor care se gandesc ca poate o fi ceva bun acolo! Sa-l citeasca pe Vsovi (daca reusesc sa-i urmaresca discursul incoerent si rizibil).

Tzi se pare ca sunt eu trambitza, acelea sunt sfintzi ingeri shi prooroci, nu orishice pacatos mirean din BOR cum snt eu...

shi nu mi se pare ca sparg urechile cuiva, ci raspund tonelor de hule shi minciuni venite prin unele sculishoare/unelte ridicate de torquenada shi gLumeail, in prapastia shi vrajeala in care se pare ca ai cazut shi dumneata ca sa va 'mprietenitzi cu prietenul de pahar shi sa fumatzi BT, asha pentru ca e fain in haita shi sa mishtocareste de acolo de sus de la tribuna unde este ashezata aceata inchizitzie a magistraturii...

domnule eu va previu mereu shi voi tot mai tare cadetzi... poi ce asha putea sa va mai fac?

domnule nu shtiu cum de eu sunt inept shi ma asociezi mereu cu pucioshii shi ma dai examplu, ca sa ce, nu tzi-am spus ca nu vorbesc in numele lor? nu v-am spus ca din lipsa de argumente nu avetzi voie ca sa osanditzi shi sa tragetzi in pianist? nu v-am spus ca mergetzi in prapastie taratzi de Estera shi de faptul ca cineva a deschis acest subiect la secte?

eu nu ma supar ca ma luatzi la mishoturi shi imi lipitzi tot felul de etichete shi de osandiri copilareshti... dar voi nu va ganditzi ca v-atzi pierdut buna credintza de a discuta? shi ca nu avetzi argumente shi pentru ca nu pricepetzi nimic, va facetzi de ras? hulind mereu...

poi aici se discuta despre persoana mea?

sunt eu ceva ori altceva decat un mirean pacatos? deci pentru ce v-atzi gasit ca sa va poticnitzi in mine?

eu n-a pretentzia ca-s infailibil, dar a pretentzia ca ce am citit eu de la Cuvantul Lui Dumnezeu, eu am intzeles ca este Hristos-Duhul, deci de la Dumnezeu de sus, pe baza de argumente shi pe interpretarile corecte ale scriptruii facute de catre Trambitze (ingeri), deci a pretentzia unei discutzii serioase, macar decente, macar cu un dram de seriozitate ca nu suntem la MECI!

deci credeam ca o sa ma lasatzi pe mine din vizor shi o sa va indreptatzi ochishorii spre Calea-Adevar... ca altfel cum credetzi ca o sa ajungetzi la Viatza? Cum? mintzind? hulind? mishtocarind? osandind? dracind? distrandu-va ca la meciurile de box? cum credetzi ca se ajunge in Imparatzia Cerurilor? ca ma gandesc ca suntetzi creshtini ortodocshi...

poi daca nu reusheshti sa citesti ce scriu eu de ce sunt eu de vina?