View Single Post
Vechi 13.02.2009, 12:23:52
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florina77 Vezi mesajul
APOLOGÉTIC, -Ă 1. ramură a teologiei care are ca scop apărarea creștinismului. 2. sistem preconceput, teorie etc. prin care se elogiază neîntemeiat o persoană, o idee, un sistem etc.

Desi trebuie sa recunosc ca Vsovi nu face apologetica "Cuvantului" de la Pucioasa pentru ca nu e in stare sa construiasca un sistem rational si coerent, dar il "elogiaza neintemeiat".

Vsovi, norocul omului e ca nu-l bate pe om dupa cum isi doreste omul sa-i fie batut semenul. Si norocul nostru, al romanilor, ca toate razbunarile crunte profetite de "Cuvant" nu s-au implinit. De ce? Pentru ca erau si sunt facute de duhul de razbunare al unor femei schizofrenice.

se vede ca atat v-au invatzat, sistemul ateist de invatzamant cand nu avetzi argumente sau cand gLumea ishi da seama ca altcineva nu e ca ea, atunci vine asha de undeva din mister argumentul explicativ...

schizofrenia...

domnule voi habar nu avetzi ce este aia, shi habar nu avetzi ce este normalul shi habar nu avetzi ca suntetzi indoctrinatzi cu cartzile antichristului shi ca le vehiculatzi asha ca nishte traditzii ca nishte superstitzii... ca altfel n-atzi vorbi despre ce nici nu cunoashtetzi...

poi aceasta pecete cu care pecetluitzi voi cine credetzi ca v-a invatzat? shi pentru ce?

domnule nu va fie frica de etichetele sperietoarei ca ai ceva dar nu shtie nimeni ce... nici ei nici tu ca sa va trateze cu tzigara, bertatea curviei shi boabe/droguri de somn shi vise... credetzi de la Dumnezeu ca n-avetzi nimic din ce sustzin ei, iar daca chiar ar avea cineva vre-o problema sufleteasca ori mintala niciintr-un caz nu se trateaza in felul acesta shi nu e din motivele care le sustzin ei.... ci sunt mincinoshi ce au facut experientze pe un lot de oameni pacatoshi... extrapoland apoi...

Eu n-am vazut ca este vorba despre nici o razbunare, ci despre ce vor patzi pacatoshii mai devreme sau mai tarziu... pentru ca au ascultat de gLumeail, marele arhicon satanicesc shi echipa de scamatori, i-au urmat shi li s-a inchinat.... caci atunci adio, la revedere... te-ai dus in iad... dar eshti liber s-o faci, ca doar n-am sa te amenintz eu cu ceva ca ai sa zici ca este un argument real cu care imi sustzin defapt minciunile mele, ca se mai intamla la unii, cand n-au argumente, aduc deasupra norul cel negru al iadului, folosindu-l ca sa declansheze frica shi teroarea cu care consiliul ala al lui torquenada ii place sa anatemizeze shi sa arda pe rug... dar pana acum s-a dovedit ca au facut mereu erori, adica au ucis mereu fara greshala doar proorocii shi sfintzii... deci vezi dumneata de ce a zis cineva sa lasam razbunarea in seama lui Dumnezeu? caci este scris: "a Mea este Razbunarea!"