View Single Post
Vechi 13.02.2009, 13:06:24
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Maxime, cugetări și învățături “adânci”

[COLOR=purple]26. Misterele Pucioasei (XXII)[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR] [COLOR=blue]( Cap.XI :[/COLOR] Maxime, cugetări și învățături “adânci” [COLOR=blue]) - Partea a IV[/COLOR][COLOR=blue][/COLOR][COLOR=blue]-a

[/COLOR]
[COLOR=blue]25.[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]“Domnul” de la Pucioasa vrea “să-i curețe” pe unii creștini, dar ei se împotrivesc, mâncând bine, internându-se în spitale și luând medicamente ca să se vindece
[COLOR=blue]“O, poporul Meu, aștept să fii pregătit, căci când te voi vedea pregătit, totul s-a sfârșit. Că astăzi te-aș lua, dar nu vei putea intra în împărăția Mea, că dacă ți s-a îmbolnăvit soția și tu ai dus-o la spital, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu am voit s-o curățesc[/COLOR][COLOR=blue], și tu i-ai adus mâncărică de dulce, și bună. O, poporul Meu, o, tată, tată, când să pregătesc Eu poporul Meu dacă voi nu voiți să cunoașteți că toate sunt pentru Mine? V-ați îmbolnăvit și [/COLOR][COLOR=fuchsia]luați mereu lucruri ca să fiți sănătoși[/COLOR][COLOR=blue], dar voi nu vreți să cunoașteți semnele pe care Eu le săvârșesc pentru voi”. (28 noiembrie/11 decembrie 1973)[/COLOR]
Această poziție radicală, aducătoare de moarte, a “Dumnezeului de la Pucioasa” vine să completeze poziția intransigentă față de actul medical în genere, care este proscris ( vezi paragraful din acest articol, intitulat : Bolile și suferințele sunt bune; ele vin de la Dumnezeu și nu trebuie înlăturate).
În prezent însă, nimeni nu mai bagă în seamă aceste “proorocii”. Dimpotrivă, astăzi mentalitatea “automedicației” a ajuns să facă furori la Pucioasa. Există aici câțiva bolnavi închipuiți, care se plâng mereu de toate bolile și sindroamele imaginabile și experimentează toate leacurile și rețetele de care au auzit, care mai de care mai îndoielnice: aromoterapia, fitoterapia, apiterapia, Fulgaterapia, urinoterapia (dar neapărat “din primul jet”), sucul de orz verde, sucul de mesteacăn, băile de plante, saltelele magnetice, apa polarizată (apă “vie” și apă “moartă”), cura de “aloe vera”, cura de Herbalife, cura de magneziu, aparatura de purificat aerul (la Pucioasa!, unde aerul e deosebit de curat), terapia cu lichid de frână (pentru reumatism!), terapia cu lumină polarizată (“Bioptronul”, care vindecă toate bolile, în afară de cele care rămân pentru ședința viitoare), băile “cu ochii în soare” la asfințit, rumegarea lentă și îndelungată a argilei, și alte trăznăi cu care pucioșii speră să mai adauge staturii lor măcar un cot și să-și mai lungească zilelele pe pământ. Doar băi de pucioasă, la Stațiune, n-au prea încercat, decât în câteva cazuri disperate.
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue]26.[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]Spiritul adormitului Mihail vorbește [COLOR=blue]– [/COLOR]prin Duhul lui Dumnezeu [COLOR=blue]– [/COLOR]cu mama lui la telefon ( telefonul fiind Verginica)[COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]“…Rafaile, du-te și adu pe fiul răposat, Mihail, la mama lui ca să vorbească. [/COLOR]
[COLOR=blue]Fiule Mihaile, o vezi pe mama ta? Privește-o bine, că ea nu te vede pe tine; lucrul acesta nu se poate. Daniele, să auzi și tu vocea acestui tânăr și să deosebești duh, de Duh. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Prin Duhul Meu vorbește Mihail[/COLOR][COLOR=blue] și grăiește mamei sale. Amin” (22 iulie/ 4 august 1974)[/COLOR]
Deși telefonul este un instrument specific comunicărilor la mare distanță, partea nostimă e că Mihail e atât de aproape de mama sa încât poate să o și “vadă”. El pretinde că îi “vorbește la telefon” deși e chiar lângă ea, după cum singur spune:
[COLOR=blue]“Mamă, spune adevărat: crezi că eu [/COLOR][COLOR=fuchsia]sunt lângă tine[/COLOR][COLOR=blue] acum?”[/COLOR]
“Telefonul” este de fapt un fel de megafon, deoarece “convorbirea” este auzită de toți cei prezenți la “lucrare”; sau un fel de videofon unidirecțional, prin care doar morții îi văd pe cei vii, căci pentru sensul invers nu sunt posibilități tehnice (deocamdată; pe vremea aceea, nici telefonia mobilă nu apăruse încă).
Tot așa de nostim e faptul că păstorul Daniel (Dănciucă Gheorghe, zis nea’Mișu ) e invitat să creadă că mortul Mihail vorbește prin Duhul Sfânt și așa îi grăiește el mamei sale. În același timp, lui Mihail i s-a spus cu totul altceva, că vorbește fie prin “telefon”, iar “telefonul” este Verginica ( [COLOR=blue]“...Mă uit la [/COLOR][COLOR=fuchsia]telefonul prin care vorbesc[/COLOR][COLOR=blue] cu tine, mamă..[/COLOR].”), fie că vorbește prin “vas”, iar “vasul” e tot Verginica (“[COLOR=blue]Mamă, mult iubește Dumnezeu pe [/COLOR][COLOR=fuchsia]vasul Său prin care eu îți vorbesc[/COLOR] …“). Acest lucru ar fi posibil numai în cazul că “telefonul/vasul Verginica” ar fi Însuși Duhul Sfînt, ceea ce ar fi o supoziție cam prea îndrăzneață. Să nu uităm că Verginica este simultan și trâmbiță și [COLOR=blue]fluier[/COLOR], nu numai telefon, megafon, videofon și vas:
[COLOR=blue]“…Nu acest trup este Domnul. Acest trup este fluier care cântă cântare duhovnicească la oițe, căci Domnul Iisus Hristos când S-a ridicat, a lăsat o turmuliță mică, căci este scris că mulți vor sta în calea Mea când Mă voi arăta” [/COLOR][COLOR=blue](29 mai 1974)[/COLOR][COLOR=blue][/COLOR]
Mama lui Mihail e invitată să nu-și mai vândă “petecuțul ei de pământ”, ci să-l facă donație mascată “lucrării” de la Pucioasa, pe care să fie apoi plasat un “copil al lucrării”, pe post de administrator:
[COLOR=blue]“…Mamă, fă cum ți-am spus eu. Partea mea, care mi se cuvenea mie, s-o dai la săraci. Pe petecuțul de pământ care îl aveai de vânzare, [/COLOR][COLOR=fuchsia]să faci o căsuță pentru un copil de al lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue]” (22 iulie/ 4 august 1974)[/COLOR]
Ceilalți creștini sunt invitați să iubească, să păstreze și să apere telefonul, care joacă rolul de intermediar (medium) între morți și vii:
[COLOR=blue]“Mamă, mult iubește Dumnezeu pe vasul Său prin care eu îți vorbesc ca la telefon, dar plânge Dumnezeu de el, că e supărat de cei ce-l lovesc și nu-l prețuiesc. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Păstrați acest telefon[/COLOR][COLOR=blue], că mare valoare are între cer și pământ, între morți și vii. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Păstrați-l și apărați-l[/COLOR][COLOR=blue].” (22 iulie/ 4 august 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue]27.[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]Pletoșii lumii de azi au duh necurat
[COLOR=blue] “ … Israele, dacă ție îți zic: deosebește-te de [/COLOR][COLOR=fuchsia]pletoșii lumii de azi[/COLOR][COLOR=blue], de ce nu te deosebești? Israele tată, [/COLOR][COLOR=fuchsia]și-a luat duhul necurat plete[/COLOR][COLOR=blue]. Israele tată, cum să te porți ca să fii desăvârșit creștin? Uită-te bine la chipul Meu, că-l ia în râs duhul rău. Au făcut modă cu chipul Meu.” (19 august/ 1 septembrie 1974)[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue]28.[/COLOR][COLOR=blue] [/COLOR]Numai bețivii și fumătorii vor fi pedepsiți prin foc
[COLOR=blue]“ Copilașii Mei, păstrați-vă viața, că vine focul pe pământ și îl dă [/COLOR][COLOR=fuchsia]numai [/COLOR][COLOR=blue]în mâna omului care și-a îndopat trupul cu tutun și cu băutură… (8 septembrie 1974)[/COLOR]