Citat:
În prealabil postat de sia
nu-tzi fie teama sa cautzi Calea-Adevarul ca sa ajungi candva la Viatza
shi sa fie laudat de Domnul cand va veni ca un fur..
deci vezi dumneata? Trambitzele au sunat despre Adevar... dar Calea-Adevarul nu a fost primit in gLume... ca nu cumva oile sa ajunga la pashune shi sa aiba Viatza... veshnica, intru Dumnezeu. [SIZE=2]deci vezi Dumnezeu vrea sa ne cinsteasca shi dumneata ai vrea sa credem ca suntem nishte lepre? ca suntem gunoiul europei? ca suntem trufashi daca vedem shi credem Adevarul?[/SIZE]
[SIZE=2]Ma voi adesa la pers .a- III-a pl , pt ca asa vorbiti si dumneavoastra cu noi .[/SIZE]
Mi-as dori sa ajung la Viata ..sunt convinsa ca am gasit Calea -Adevarul prin Domnul IISUS HRISTOS ....spuneti-mi (pe scurt ca sa inteleg ) ..cu ce ma va ajuta in drumul meu spre mantuire Trambitele de la Pucioasa ? ...
|
poi nu sunt de la Pucioasa toate ci numai a 6-a shi a 7-a care continua Trambitzarea, dar Trambitzele sunt de Recea, de la Vladimireshti, de la Prislop, de la Maglavit si de la Cimitirul Sibiului (pr Iosif Trifa) ...
deci asha te ajuta caci luand pilda vietzii lor in trairea Calea-Adevarului venit de sus de la Dumnezeu, de la sfanta Treime, in timpurile cele grele care au fost shi sunt peste noi shi mai vin, poate ai sa pricepi cata rabdare itzi trebuie shi cum ai putea ca sa ajungi shi dumneata sa intri in Viatza...
caci pentru noi au Trambitzat ca sa luam aminte...
asha cum spune indemnul Voievodului Cerului, cele 7 Tunete ale Fulgerului:
«Sa stam bine si cu frica si cu luare aminte,
caci Domnul cuvinteaza peste pamânt si Se vesteste întru venirea Sa».
deci ne ajuta la intarirea credintzei credincioase a noastre... gata sa se prapadeasca la prima neascultare, caci moartea vine "oridecate ori... onuia dintre aceshtia mici (o cirtutza, o iotutza, draga shi plinita)... ai Mei... nu le-atzi facut... Mie nu mi le-atzi facut..."
deci folosul este invierea... duhovniceasca dar shi sufleteasca fara a distruge olul care este neputincius in timp ce Duhul este osarduitor...
deci vom afla impreuna raspunsul la intrebarea ta atat de grea...
caci eu fac asha ca shi copacul pe care l-a lovit parintele Cleopa cu toigaul... incerc sa tac shi sa prind radacini in pamant sfant. Caci l-a intrebat staretzul? ei, ce tzi-a raspuns copacul? ninica a zis tanarul ucenic Cleopa... -ei vezi asha trebuie sa fie shi creshtinul, tu sa-l batzi, sa-l intrebi cu toiagul sa-l batzi, shi el sa taca...
nu suntem noi ca ei...