Citat:
În prealabil postat de 14carol06
 [COLOR=red]Am gasit mai devreme pe forum pe cineva care spunea ca unii dintr noi nu au ce cauta aici.Pai de ce?Sa nu uitam ca Mantuitorul a chemat la el si pe cei drepti ,dar si pe cei pacatosi!Sa staruim in rugaciune si in a da raspunsuri frumoase si pentru indreptarea celor care se mai abat de la tematicle acestui forum!Si eu gresesc ,dar caut cat pot cu putinta sa ma indrept!Si sa ne mai aducem aminte ca pana acum 20 de ani,ceea ce facem noi acum ,nu era posibil decat pe ascuns !Asa ca de asta am spus BUCURATI-VA!Pai v-ar fi convenit sa va fie frica sa vorbiti deschis?Sa va ascundeti cine stie pe unde de frica autoritatilor!Nu cred !Asa ca inca o data va spun bucurati-va ca aveti acum aceasta posibilitate de aconversa liber si deschis!Din conversatiile aceste cine are ceva de inteles intelege si-i sporeste macar numarul de cunostinte ,daca nu si intelepciunea.Comentati,va rog frumos!Doamne ajuta tuturor!   [/COLOR]
|
Ai mare dreptate! De aceea se numeste acest forum crestin ortodox , adica a celor care sunt buni, toleranti fata de aproapele sau! Nimeni nu poate ajunge la Dumnezeu daca nu trece prin oameni, daca nu iubeste oamenii!
Eu personal ma bucur mult pentru acest forum, de abia astept sa citesc ce s-a mai scris nou, si ma gandesc ca oricine intra aici este ca si mine, un pacatos care il cauta pe Dumnezeu!
Va doresc sa va insoteasca Bunul Dumnezeu, mereu!