View Single Post
Vechi 13.02.2009, 22:56:45
nastac_miruna's Avatar
nastac_miruna nastac_miruna is offline
Member

Data înregistrării: 15.11.2007
Locație: BUCURESTI
Religia: Ortodox
Implicit

Eu cred ca si aici pe acest forum putem face rugaciuni. Rugaciune este si un sfat bun, rugaciune este si sa dai ajutor cuiva care-l cere pe acest forum, atat cat putem, rugaciune este chiar si cand citim cuvinte pline de Duh Sfant, aici pe forum, (am vazut ca cineva a postat multe Acatiste ale Maicii Domnului, frumos gest!) Orice gand bun catre Dumnezeu este o rugaciune!
Iar a sta in genunchi in fata icoanelor spunand o rugaciune si cu gandul la cele lumesti, nu se numeste rugaciune catre Domnul!
Da, ne furam timpul daca intram aici pe forum pentru a ne contrazice intre noi, pentru a ne arata superioritatea!
Si imi aduc aminte ca cineva spunea ca nu judecam cu capul din "dotare"!
Dar aici vorbim despre Dumnezeu, despre cum sa fim smeriti, evlaviosi, buni...si cred ca trebuie sa simtim cu inima cele sfinte! Putem afla la un moment dat ca suntem "analfabeti" in credinta pentru Dumnezeu, chiar daca am devenit intelectuali de elita, si ne este greu sa ne exprimam singuri fara citate din Sfintii Parinti.

http://omenirea-incotro.blogspot.com/
Reply With Quote