Citat:
Īn prealabil postat de nutzy
Cine vrea sa verifice ,cereti la informatii numarul de telefon al Parohiei Tg, Bujor,cereti sa vorbiti cu preotul paroh (nici eu nu stiu nr.de tel,cand am o probl. merg la biserica)si intrebati-l .Eu chiar am intrebat daca poate fi trimise lucrurile pe adresa parohiei si banutii in acelasi cont.Si mi-a spus ca tot ce intra in contul parohiei poate fi distribuit in mai multe directii (ma refer la bani,eu asa am inteles)nu se poate primi pentru pers. in cauza si atunci va trebui aprobare de la episcopie ,lucru mai greu de efectuat.
Credeti ca eu voiam "sa ma leg la cap fara sa ma doara"?Credeti ca eu nu voiam sa imi vad de sanatate,?ca asta e lucru cel mai de pret pentru mine!Stiti cat m-a afectat aceasta situatie?MULT!
Poate ca asa a vrut Dumnezeu!Poate ca ei s-au rugat labunul Dumnezeu sa apara "un samarinean" si sa le intinda o mana de ajutor!
|
Lenuta draga, te rog nu te supara pe noi, dar multele istorii auzite ne fac sa suflam si in iaurt. Ma bucur ca odata confirmat cazul, si mai multi vor dori sa ajute.