Fara a face filozofie si interpretari de vise, eu am avut vise cind cineva imi cerea ajutor, asa cum zicea Razvan, in legea ortodoxa, el ( socrul) a venit la mine si mi-a spus clar: asa cum stii tu sa faci, deci in legea ortodoxa.
Acuma, vezi socrul a fost innmormintat cu preot, catolic, insa a avut slujba de inmormintare.
In schimb soacra mea, a fost innmormintata fara preot, deoarece cumnata mea - fiica ei - n-a vrut preot...
Si catolicii fac parastase, stiu pentru ca am o prietena catolica, si ea face tot mereu. Insa ea este un caz particular, e foarte credincioasa, fiind crescuta ca orfan intr-o manastire si de aici a invatat cum si cind s ase roage. Ea nu este un formal catolic, ca majoritatea ce am cunoscut. E diferita religia noastra, da, asa este, a noastra e mult mai rigida, si mai ...buna

. Chiar am vorbit cu ea, si mi-a spus ca va face si ea un parastas pentru socrii mei.
Cine sint eu sa judec o religie? Am pacate destule, nu vreau mai multe.

Ins afaptul ca el scrul a venit la mine, stiind ca eu sint ortodoxa, asta imi spune ceva. Ortodoxi este o religie adevarata. Cu toate ca atunci cind era in viata, cind dadea cu apa sfintita si puneam tamaie, zicea ca fac boscoane.

.
Mesajele viselor mele sint mesaje de cerere de ajutor, dupa intelegerea mea.
Sotul, ma ingrijoreaza fiind foarte bolnav, ca el s-a visat impreuna cu ei care sint dusi din lumea asta. Aici e vorba de o actiune, ei incercau sa o ajute, pe cind la mine a fost un dialog.