Subiect: Visele mele
View Single Post
Vechi 15.02.2009, 02:28:26
patinina34's Avatar
patinina34 patinina34 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.11.2008
Locație: peste oceane si peste mari
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru patinina34
Implicit

Fara a face filozofie si interpretari de vise, eu am avut vise cind cineva imi cerea ajutor, asa cum zicea Razvan, in legea ortodoxa, el ( socrul) a venit la mine si mi-a spus clar: asa cum stii tu sa faci, deci in legea ortodoxa.

Acuma, vezi socrul a fost innmormintat cu preot, catolic, insa a avut slujba de inmormintare.
In schimb soacra mea, a fost innmormintata fara preot, deoarece cumnata mea - fiica ei - n-a vrut preot...

Si catolicii fac parastase, stiu pentru ca am o prietena catolica, si ea face tot mereu. Insa ea este un caz particular, e foarte credincioasa, fiind crescuta ca orfan intr-o manastire si de aici a invatat cum si cind s ase roage. Ea nu este un formal catolic, ca majoritatea ce am cunoscut. E diferita religia noastra, da, asa este, a noastra e mult mai rigida, si mai ...buna. Chiar am vorbit cu ea, si mi-a spus ca va face si ea un parastas pentru socrii mei.

Cine sint eu sa judec o religie? Am pacate destule, nu vreau mai multe.
Ins afaptul ca el scrul a venit la mine, stiind ca eu sint ortodoxa, asta imi spune ceva. Ortodoxi este o religie adevarata. Cu toate ca atunci cind era in viata, cind dadea cu apa sfintita si puneam tamaie, zicea ca fac boscoane..

Mesajele viselor mele sint mesaje de cerere de ajutor, dupa intelegerea mea.

Sotul, ma ingrijoreaza fiind foarte bolnav, ca el s-a visat impreuna cu ei care sint dusi din lumea asta. Aici e vorba de o actiune, ei incercau sa o ajute, pe cind la mine a fost un dialog.