View Single Post
Vechi 21.12.2006, 11:19:56
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

Ce idioti sunt cei ce-au scris articolul....si cei care-l sustin neargumentat!
Si ce vrei sa spui cu aceasta Traditie,in acest mod vrei tu sa propovaduiesti credinta ta ortodoxa si s-o denigrezi pe cea pe stil vechi?In cazul acesta nu esti decat un ipocrit si un instigator,credinta pura nu se poate manifesta cu astfel de arme,mai ales ai mass mediei care nu poate fi justificate,si,care toti stim cat de mult contorsioneaza aceasta realitatea fara a se afla pe baricada niciunei parti,ci doar a profitului.
Si sa stii ca n-a fost "jefuit si lasat si lasat in chiloti....",ci i-a fost furata doar masina,mercedes,in bulgaria,iar sfintia Sa nu se afla in masina,nimeni nu se afla in masina.Ulterior,cu interventia autoritatilor bulgare,care au informatii despre latura din lumea interpola care se ocupa cu furtul de masini de lux,a putu fi recuperata masina,mai putin banii care se aflau in ea,oricum,nu prea multi.Masina,tocmai fusese cumparata de la nemti.Este cunoscut faptul ca in Bulgaria este periculos sa poposesti,sau chiar pe sosea sunt diferite modalitati ale infractorilor de-a ataca turistii jefuindu-i.
Traditie,te rog gandeste-te mai bine cand faci afirmatii de genul acesta,rautacioase,care nu poate sa vadeasca credinta unui suflet,ci mai degraba.slabiciunea lui,asa procedeaza unii parlamentari in campanii electorale si nu e deloc frumos.Asa a procedat si Adrian Nastase cu biletele ciudate si defaimatoare la adresa lui Traian Basescu,biletele pe care le-a pus in cutiile postale ale oamenilor.Si uite ca tot el a pierdut,eu,personal cand am citit un astfel de bilet m-am ingretosat,nu de continutul lui,ci de atitudinea celui care l-a scris......care se mai vroia si presedinte!!!!!!1Este un mod josnic de-a exprima un crezamant!