View Single Post
Vechi 15.02.2009, 19:24:08
laurschepsis laurschepsis is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit Sa ne unim eforturile eficient

Doamne-ajuta!

V-as propune, pentru a ne coordona mai bine ajutoarele (pentru a evita sa trimitem mai multi acelasi lucru in timp ce altele ar ramane nerezolvate), sa incercam sa bifam pe o lista pe care o sa o trimit acum sorei Nutzi ce anume poate fiecare sa rezolve. Adica, fiecare cere lista de la sora Nutzi si i-o retrimite cu articolul (articolele) pe care le rezolva bolduite (marcate, colorate). Sora Nutzi o trimite apoi la urmatorul. Pana reusim sa o rezolvam. O sa incep eu. Lista pe care i-o trimit pe privat va avea bolduite sau colorate niste pozitii. Daca sunt si alte propuneri, va rog sa le adaugati pe lista. eu nu am trecut decat un minim necesar si de prima urganta.

Doamne-ajuta!
Parintele Arsenie Boca: Am vrut sa pun mana pe radacina durerii, care nu este alta decat pacatul... Rugandu-ma - pentru Pacea a toata lumea si pentru bunastarea Sfintelor lui Dumnezeu Biserici - aud deodata in urechea dinauntru infruntarea amarnica: "Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga-te de oameni sa-si schimbe purtarile, daca vor sa mai vada Pace pe pamant"..."