View Single Post
Vechi 21.12.2006, 12:43:04
ory ory is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.09.2006
Locație: Galați
Religia: Ortodox
Implicit

CM,intr-o oarecare masura este asa cum spui,insa nu este categoric valabil in orice situatie,exista cu-adevarat oameni care-si exprima ura si fara ca aceasta sa fie atrasa de tine,prin comportament sau ganduri,pur si simplu din gelozie ori invidie,lucru pe care nu-l poti inlatura cu nimic.Adica,eu nu trebuie sa-mi cumpar masina noua pentru ca atrag ura asupra mea din partea celor care ma vor invidia,si in acest sens,am o matusa care-si exprima ura prin orice mijloace fara ca eu sa i-o hranesc in vre-un fel,ea se simte bine cand arata acest comportament,asa este ea,nu o pot schimba,dar nici nu pot sa-mi schimb viata in anumite priviinte datorita caracterului ei ofensator.Ea de fapt nu poate fi multumita,fiindca in orice situatie gaseste cate un cusur,si reactioneaza chiar vizibil prin dispret.
Eu sunt de-acord cu tine in unele afirmatii ce tin de profunzimea fiecaruia dintre noi,dar viata in sine,care stapaneste acest Univers reprezinta un amalgam de lucruri pro si contra,n-o putem schimba NICIODATA,ne putem resemna,sau ai putem ameliora trasaturile care uricioase.Nici nu-ti dai seama cata ura poate naste o societate,o comunitate sau se poate naste in sanul unei familii ,din motive minore....dar cel mai adesea din motivul care domina cel mai mult fiinta umana,si anume cel al patimilor nestavilite care exista in noi.
Reply With Quote