[quote=C.tin;116396][quote=nutzy;116180]In urma sfaturilor primite de la voi si pe topic si pe mesaj privat am fost si am vorbit cu preotul si mi-a dat acordul ca voi fi sustinuta,ca urmand de acum sa fac un APEL UMANITAR,catre toti cei care vor sa ajute./QUOTE]
Tot respectul ca se gandeste si la altii cand putea pur si simplu sa treaca cu vederea .E adevarat ca omul e suspicios,dar ce va trebui sa faca sa va dovedeasca,nu pot sa spun decat cei care locuiesc in apropiere de Tg. bujor sa vina sa vada cazul in sine.
Eu locuiesc in galati si sunt fata Lenutei,si vin acasa in weekend pt. ca sunt la scoala.Sincer nu stiam ce are mama de gand,dar cand am aflat mi s-a rupt sufletul.E pur si simplu dureros.E trist cum atatia copii nefericiti,care la varsta lor in loc sa se joace ,sa aiba o copilarie usoara, si fara griji,ei indura greutatile si neajunsurile.
Am citit ce a raspuns fiecare.Spunea cineva ca s-a interesat de situatie si nu a ramas chiar asa de impresionat.Ce ar trebui sa fie impresionant ,fratilor?
Impresionant este ca acesti micuti nu pot simti bucuria si gingasia de a fi copil.
Nu e de condamnat acest om ,fratilor, este printre putinii barbati care a vaut taria sa isi tina copiii langa el,sa nu ii dea statului.Asta prezinta o calitate pe care multi nu o au ,majoritatea fug de responsabilitati,dar el incearca si se chinuie cum poate ca sa ramana o familie .
Eu zic ca merita sa iii ajutam pe fiecare cu ce putem.
|