Citat:
În prealabil postat de vasinec
Daca tot va ocupati cu manjitul, faceti afirmatii exacte. Treaba cu "spusul in general" este de la cel rau. Ce ati spune daca eu fac afirmatii generale despre bisericile traditionale si, in felul acesta, spun ceva care s-ar potrivi numai bisericii catolice, dar bag si biserica ortodoxa in aceeasi oala.
"Sa nu te simti doar tu afectat". Foarte frumos. Ideea este sa-i afectati pe cat mai multi.
Treaba asta cu manjitul (si nici macar nu spuneti adevarul), o invatati la institutul teologic? Am inteles ca va pregatiti sa deveniti preot.
|
Nu stiu care manjeste mai mult!?Sa iti spun ca toate invataturile sectare au la baza DOGMELE ORTODOXIEI,insa le NEAGA prin CITATE BIBLICE pe care le gasesc din loc in loc.Stii bine ca fiecare om isi poate face o credinta din biblie.Si ateul are argumente,si musulmanul,evreul...toti se pot "inspira"di biblie.Daca se citeste in mod libertin,apoi nu vad ce s-ar intelege(..."intelegi tu ce citesti?de unde voi intelege daca nu ma va calauzi cineva-apostolul si famenul etiopian).
Sectarii nu au despre ce sa vorbeasca,nu sunt sanatosi mintal daca nu "se leaga de invatatura ortodoxa).
Ortodoxia are ce sa invete....are o istorie....o vechime.....RESTU????