Subiect: Pacatul
View Single Post
Vechi 16.02.2009, 12:40:27
peps peps is offline
Member

Data înregistrării: 16.02.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de eduardd Vezi mesajul
Heaven, sunt convinsa ca va veni vremea ( cu trecerea anilor) cand nu vei mai considera atat de necesare acestea.. Si eu sunt femeie ( desi am id barbatesc ) si inteleg perfect ce spui. Insa, iata ce mi-a spus odata un parinte. O femeie cauta sa fie aranjata, sa atraga atentia.. atunci cand NU si-a gasit inca menirea ei pe pamant. Cand o gaseste , le vede pe acelea ( gatelile) inutile. Nu ma refer la a fi curat si decent ci la a te inzorzona..

Doamne ajuta, Eduardd!
Ce frumos ai spus despre gasirea menirii femeii...
Si eu ma lupt de cativa ani de zile, sa ma las de bijuterii, de dragostea de aur, de parfumuri, de "simplul" gloss de buze, transparent, care "nici macar machiaj nu se poate considera", cum ar zice multe dintre noi, etc...
Dar intr-adevar, cand in interior toate se aseaza, se vede si afara si... iti gasesti menirea. Sau ti-o arata EL.
Eu am avut o perioada cand ba imi puneam cerceii, lantul cu cruciulita, inelele, ba le dam jos. Iar le purtam, iar le dadeam jos. Si uite-asa am tinut-o cativa ani buni...
Acum nu mai port nimic, decat verigheta si ceasul, insa nu ma mandresc deoarece cine stie cand ma apuca iar si ma impopotonez din nou?! Eu sper ca nu o voi mai face, dar...
In orice caz, e mare lucru sa avem liniste in suflet, in minte, in trup.
Ceea ce doresc tuturor!
Reply With Quote