View Single Post
Vechi 16.02.2009, 16:04:19
Noesisaa's Avatar
Noesisaa Noesisaa is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Locație: Christendom
Religia: Catolic
Implicit

Mama mi-a spus ca femeia ar avea sangerare? 40 de zile de la nastere, sau asa ceva, cine a nascut poate da informatii mai precise decat stiu eu.

Dar da, mi se pare aberant ce tot spun unii. Adica o femeia daca moare la nastere este considerata mucenita. Dar daca nu moare este considerata murdara. Ce o mai fi si asta si din ce obicei paganesc o mai izvori?

Si apoi, Rafaela, nu l-ai intrebat pe duhovnicul tau cum adica femeia sa nu isi alapteze, nici sa isi atinga copilasul atata timp? Eu nu vad ce femeie, cat ar fi ea de habotnica, ar accepta asa ceva. Adica mai mult de o luna sa nu ai de a face cu copilul tau. Sa nu mai spun ca daca nu il alapteaza o luna, sanii ei nici nu vor mai produce lapte, deci nu il va mai alapta niciodata. Ce dezastru pentru sanatatea copilasului! Si apoi poate ne lumineaza domnia sa, unde anume gasesti alta femeie care sa alapteze pe copilul tau? Ca doar ca sa poata alapta o femeie trebuie si ea sa aiba copilas mic, si mai rar care sa aiba atata lapte cat sa hraneasca bine doi prunci. Or astea nu mai mentioneaza Sf Canoane...
Reply With Quote