“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” confundă Scripturile
...........................................
[COLOR=red]Notă: Acest material reprezintă selecțiuni preluate din articolul cu același nume de pe blogul noulierusalimnip.wordpress.com, înainte de suspendarea abuzivă a acestuia de către liderii pucioși, urmând ca acordul autoarei să se obțină ulterior
...........................................
[/COLOR][COLOR=purple]48. Misterele Pucioasei (XLIV)[/COLOR]
[COLOR=purple]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” confundă Scripturile [COLOR=Black](partea I)[/COLOR][/COLOR]
Studiu independent despre fenomenul religios [COLOR=blue]NIP[/COLOR]
( ”[COLOR=blue]Noul Ierusalim[/COLOR] de la Pucioasa” )
“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se pare că deja are probleme serioase cu memoria, tocmai acum când, ostenit parcă de 53 de ani de propagandă ineficientă (1955-2008 ) și-a propus o inovație absolută: să-i “[COLOR=red]înhristoșească[/COLOR]” pe creștinii români! Felicitări pentru imaginație: limba română se îmbogățește cu cuvinte noi, pretențioase, dar goale de conținut. [COLOR=red]A înhristoși, înhristoșire.[/COLOR] [COLOR=green]Ce-i trebuie chelului? Tichie de mărgăritar.[/COLOR]
Numai că, doar imaginația nu este de ajuns. Când te grăbești, trebuie să fii și foarte atent, ca să nu calci în străchini. În graba mare cu care și-au propus “[COLOR=red]înhristoșirea[/COLOR]” românilor, liderii pucioși fac o confuzie gravă în “Cuvântul” ticluit de ei în numele “Dumnezeului lor de la Pucioasa” și destinat anume pentru românii care se duceau la vot în “Duminica Orbului”. Ei se referă aici la orbul Bartimeu din Ierihon (Luca, 10: 46-52), care orbise în cursul vieții, în timp ce Evanghelia zilei se referă la un alt orb, din Ierusalim, care era orb din naștere. (Ioan, 9, 1-38 ).
Ca dovadă iată textul lor, transcris integral, care promovează această uriașă confuzie (Notele explicative din paranteze îmi aparțin):
[COLOR=#993366]Cuvântul lui Dumnezeu din Duminica a șasea după Paști, a orbului[/COLOR]
[COLOR=blue]Eu sunt Cel ce sunt, și sunt Calea, Adevărul și Viața pentru fiecare om care iubește viața și nu moartea, și sunt duhul înțelepciunii pentru cei binecredincioși cuvântului Meu cel de ieri și cel de azi [/COLOR](Notă: Cuvântul cel de ieri este Biblia, iar Cuvântul cel de azi este cartea de 7Kg editată la Pucioasa și intitulată “Cuvântul lui Dumnezeu”)[COLOR=blue], căci fără înțelepciunea Mea în el, omul este gol și este țărână și nu este duh ca și Mine și nu știe să-și închine Mie în duh și adevăr vremea lui cea de pe pământ ca să aibă apoi omul casă în cer, nefăcută de mână, ci făcută de Dumnezeu. [/COLOR]
[COLOR=blue]Eu sunt Hristosul Tatălui și vin cuvânt la poporul cuvântului Meu cel din români răsărit, cel din credința în Mine născut, și îl învăț pe el[/COLOR] [COLOR=red]înhristosirea [/COLOR](Notă: Aici se promovează pentru prima dată un termen revoluționar în teologia ortodoxă: înhristosirea. Întrebarea care se pune imediat este: De ce atât de târziu? Ce se fac cei care au trăit în cele 2 milenii anterioare, dar n-au știut că trebuie să aspire la înhristosire? ) [COLOR=blue]și dau această înțelepciune a Mea la tot omul care Mă găsește în mijlocul poporului Meu și Mă ia de călăuză a sa, de împlinire a sa întru Dumnezeu. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Eu sunt Păstorul Cel cu crucea, Eu sunt Cel bun, iar Păstorul Cel bun, Cel adevărat, nu sare pe aiurea cu hrana Sa la popor, ci intră pe porți [/COLOR](Notă: Aici se face o aluzie fină la faptul că Dumnezeul Pucioasei nu poate nimic să facă decât prin “porți”, iar “porțile” sunt liderii pucioși, Mihaela și Nicușor)[COLOR=blue]și dăruiește, iar ceea ce este în dar, este cu milă dat și este hrană vie, fiindcă Păstorul Cel cu crucea este Păstorul Cel adevărat și dă viața Sa oilor. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Intru pe porți [/COLOR](Notă: “Porțile” sunt o doar o denumire conspirativă. Cei avizați știu însă că “porțile” sunt liderii pucioși, Mihaela Tărcuță și Nicolae Nedelcu)[COLOR=blue] la tine, neam român. Dis-de-dimineață Mă zoresc cu glasul Meu peste pământul tău, ca să te dăruiesc în ziua aceasta cu darul Duhului Sfânt, Care să te călăuzească de la Mine, tată, căci tu ești azi întrebat de soarta ta de azi și de mâine și nu știi, tată, ce să faci, căci duhul întunericului a cuprins în el mintea și lucrarea celor ce dau să te robească pe mai departe sub minciuna lor, sub setea lor de stăpânire, dar ei nu pot fi cu nici un chip stăpâni, ci sunt robi minciunii și trufiei, și tu ești sub cruce grea, o, patria Mea de azi. Cobor acum la tine cu oștiri îngerești și te dăruiesc cu înțelepciunea luminii cea de sus, iar îngerii Mei să te călăuzească în taină, tată, în ziua aceasta, căci tu n-ai de unde să iei înțelepciunea care îți trebuie acum pentru soarta ta și pentru soarta Mea cu tine, căci și păstorii [/COLOR](Notă: Este vorba de preoții și arhiereii din B.O.R.) [COLOR=blue]care s-au așezat peste tine pentru sufletul tău nu sunt păstori, ci sunt furi și vânzători de oi, tată, și aceștia se vor prăbuși curând [/COLOR](Notă: Aici este “proorocită” prăbușirea B.O.R., pe motiv că “păstorii ei nu mai sunt păstori”)[COLOR=blue], curând cu tot cu ceata lor, bolnavă ca și ei, căci fiecare ceată își atrage eiși ceea ce merită, și altfel nu este lucrarea dreptății, ci numai așa. [/COLOR]
[COLOR=blue]O, nu te uita numai în lume, patria Mea de azi, neam român, țara Mea în care am venit de la Tatăl a doua oară pe pământ ca să fac iarăși cerul și pământul și să împlinesc acum această Scriptură. O, nu te uita numai în lume, ci uită-te, tată, și în cuvântul Meu de peste tine [/COLOR](Notă: adică în “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa)[COLOR=blue], prin care te vestesc și te îndemn și te întăresc întru duhul vieții și al biruinței cea de sus. Deschide ochii spre Mine, că M-am făcut Păstorul tău Cel bun și Mi-am pus în mijlocul tău [/COLOR](Notă: adică, la Pucioasa) [COLOR=blue]masa nunții Mele, masa cuvântului Meu, care cheamă la masa Mea pe cei ce vor salvarea, tată.[/COLOR] (Notă: Salvarea omenirii nu mai vine, deci, decât de la Pucioasa) [COLOR=blue] O, e numai moarte pe pământ și în om, iar Eu sunt Cel ce am biruit moartea pentru fiecare om, numai să pot să-l fac pe om să înțeleagă aceasta, și de aceea vin pe pământ cuvânt și Eu Însumi Mă dăruiesc omului spre cunoașterea tainei vieții, căci până ce omul nu învață nu pricepe, nu știe ce să facă. [/COLOR]
[COLOR=blue]Te dăruiesc cu știința lui Dumnezeu, patria Mea de azi. Nici un popor nu a avut alegerea ta [/COLOR](Notă: Poate de aceea poporul român este denumit la Pucioasa “noul Israel”, iar Pucioasa este “Noul Ierusalim”)[COLOR=blue], căci nu Eu, ci Tatăl te-a ales a Mea la nașterea Mea și a ta, și te-a sortit atunci să fii pământul întoarcerii Mele iarăși de la Tatăl la om, fiindcă pământul tău poartă pe el taina facerii cerului și a pământului și a omului, și vor auzi și vor înțelege popoarele taina ta, o, patria Mea cea cu comoară în ea. O, scoală-te dis-de-dimineață și spală-ți și șterge-ți ochii și vezi apoi, căci Eu pun acum pe ochii tăi alifie vindecătoare de ochi, iar harul Meu cel nebănuit de om să te călăuzească azi pentru soarta ta cea de la Mine și nu cea de la om, căci se zbate omul care stă peste tine ca să te robească iarăși lui [/COLOR](Notă: adică, politicienii aflați la putere în Guvernul României vor să obțină un nou mandat)[COLOR=blue], se zbate să te țină pe mai departe în întuneric, tată. O, scoală-te și vezi! Îngerii Mei să-ți poarte pașii și mintea și mâna [/COLOR](Notă: adică, poporul român să voteze cu mai multă responsabilitate, de data aceasta) [COLOR=blue] spre voia cerului, cea pentru Mine și nu spre voia omului sau spre voia ta, căci e greu să vadă omul pe cele ce sunt bune pentru el. Eu și numai Eu sunt Cel ce văd pe cele ce au fost, pe cele ce sunt și pe cele ce vor fi, și din vederea Mea cea pentru tine poți tu să știi binele tău. [/COLOR]
[COLOR=blue]Mi-e tare milă de tine, patrie aleasă de Tatăl pentru venirea Mea iarăși pe pământ, precum este scris să se împlinească, iar pentru venirea Mea Îmi trebuia casă, tată. Mi-e milă de tine, neam român. Voiesc să te[/COLOR] [COLOR=red]înhristosesc[/COLOR][COLOR=blue], tată, ca să fii neamul cel fericit cu fericirea cea de la Mine, nu cea de la om, căci omul este trecător, și omul nu este Dumnezeu, iar pentru această înțelepciune ție îți trebuie pe Dumnezeu, ca să te păstorească, tată. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Primește de la Mine vindecare, căci Eu îți dau, așa cum am dat orbului Bartimeu, care era din naștere orb.[/COLOR](Notă: Biblia spune altceva, cum că Bartimeu n-a fost orb din naștere, ci a văzut înainte ca să orbească) [COLOR=blue]Tu nu ești așa din naștere, ci ești așa pentru că omul dă să-ți acopere ochii ca să nu le vezi pe cele de la Mine, ci să le vezi pe cele de la el și de la mintea lui cea plină de trufie ca și Lucifer, care s-a vrut mai mare ca Dumnezeu peste toate și care din această pricină s-a întunecat, și se numește îngerul întunericului lumii, de atunci și până azi peste om. Eu însă am vremea Mea cea scrisă în Scripturi și vin cu ea pe pământ ca să fiu lumina lumii și ca să umble omul în lumină, și iată, apleacă-te, neam român, că Eu slobozesc în ziua aceasta peste duhul tău duhul îngerilor Mei călăuzitor ție. Apleacă-te, tată, căci Eu, Domnul Dumnezeul tău, îți dau ca să iei și ca să ai. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]
[/COLOR]
|