“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” confundă Scripturile
[COLOR=purple]48. Misterele Pucioasei (XLIV)[/COLOR]
[COLOR=purple]“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” confundă Scripturile [COLOR=Black](partea a II-a)
[/COLOR][/COLOR] [COLOR=blue]Să se destrame duhul întunericului! Amin. Cuvântul lui Dumnezeu rostește aceasta peste duhul întunericului din om și din afara omului și de peste neamul român. Amin. Să vină peste neamul român Duhul Sfânt, Care să călăuzească în ziua aceasta pe români ca să deslușească ei lumina din întuneric [/COLOR](Notă: adică, de data aceasta, românii să facă bine și să voteze pe cine trebuie, nu ca în altă “Duminică a Orbului” în care l-au votat, ca orbii, pe Iliescu)[COLOR=blue], căci fără Mine omul este mic și slab și pământesc! O, nu va mai stăpâni omul pe pământ, ci va stăpâni Domnul, Cel ce a făcut cerul și pământul; Domnul și cu slujitorii Lui cei credincioși Lui, [/COLOR](Notă: Pucioșii râvnesc pe față la o dictatură a teocrației, în care ei, “slujitorii ce credincioși”, să ocupe niscaiva posturi-cheie) [COLOR=blue]căci dacă i-am dat omului zidit de Mine să stăpânească pe pământ, a făcut numai și numai stricăciune omul, căci s-a îngâmfat peste Dumnezeu și a căzut în duhul trufiei și s-a făcut Lucifer, după numele îngerului care i-a slujit omului în ziua când omul s-a trufit împotriva lui Dumnezeu. [/COLOR]
[COLOR=blue]O, neam român, intră, tată, sub călăuzirea Mea în ziua aceasta, căci Eu, Domnul, îți binecuvintez mintea și voirea ca să faci voia Mea cea pentru viața ta [/COLOR](Notă: adică, să votezi pe cine trebuie)[COLOR=blue], și să nu faci voia ta, care nu știe pentru viața ta. Pace ție! Ai grijă, că pacea din cer este scumpă, nu este ca pacea pe care ți-o dă duhul lumii din om. O, Eu voiesc să te scap pe tine de duhul cel lumesc de pe pământ și să te îmbrac în Duhul Meu și să te fac înțeleaptă din cer în mijlocul neamurilor de pe pământ, și apoi să se vadă până la marginile toate strălucirea ta, cea pusă de Mine peste tine, căci vrei nu vrei, crezi nu crezi, tu ai numele de țara strălucirii, și aceasta nu este minciună, ci este adevărul cel din Scripturi ieșit, iar Eu sunt Cel ce împlinesc peste tine această Scriptură, fiindcă pământul tău poartă de la Dumnezeu în el taina facerii [/COLOR](Notă: taină care spune că pământul de la Pucioasa a fost primul care a ieșit din ape la Facere, atunci când Dumnezeu a hotărât să se arate uscatul)[COLOR=blue], taina Scripturilor cele pentru sfârșit de timp și pentru început de veșnicie, o, patria Mea cea de azi. Amin, amin, amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Mă întorc în tine, poporul Meu cel din români. Te îndemn, tată, [/COLOR](Notă: Dumnezeul Pucioasei se bagă acum și mai adânc în politică) [COLOR=blue]să ridici la Mine în ziua aceasta rugă pentru duhul cel călăuzitor de la Mine azi peste neamul român, care este întrebat azi de soarta lui de către cei ce s-au așezat peste soarta lui [/COLOR](Notă: adică e vorba de chemarea întregului popor la vot, pentru alegerile locale) [COLOR=blue]. Eu însă întăresc la cârma neamului român pe cel drept pentru el [/COLOR](Notă: adică pe Traian Băsescu, marele Cârmaci)[COLOR=blue]și pe cei ce slujesc dreptății cea pentru el [/COLOR](Notă: adică, membrii PDL) [COLOR=blue], și dau să schimb fața acestui neam [/COLOR](Notă: adică, o nouă conducere la guvernarea țării) [COLOR=blue]și dau să-i deschid ochii ca să vadă soarta lui cea de la Mine între toate neamurile de pe pământ, și îl voi călăuzi pe el tot mai cu dor, tot mai cu foc, și voi împlini cuvântul Meu cel rostit pentru acest neam. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Roagă-te, poporul Meu, roagă-te, tată, cu duhul luminii Mele și nu te ruga fără el, căci Eu voiesc să împlinesc peste neamul român lucrarea luminii, munte de Tabor, pe care să stau și să călăuzesc peste pământ în lung și în lat [/COLOR](Notă: Se “proorocește” instaurarea Euro-Ierusalimului și apoi a Mondo-Ierusalimului) [COLOR=blue] și să împlinesc Scriptura venirii neamurilor spre muntele cel sfânt,[/COLOR] (Notă: adică, toate neamurile pământului vor veni să se închine la Pucioasa, precum vin acum musulmanii la Mecca) [COLOR=blue] spre țara Mea de întoarcere de la Tatăl la om. O, poporul Meu, să te am pe tine, tată, unealtă de lucru, că Eu de aceea te-am îngrijit și te-am așezat să stai în cuvântul Meu și nu în voile tale cum stă omul pe pământ. Am venit la tine cuvânt ca să te [/COLOR][COLOR=red]înhristosesc[/COLOR], [COLOR=blue]tată, și să fii adevărat între neamurile de pe pământ, că voiesc să-ți dau rang de voievod între neamuri [/COLOR](Notă: Observăm aici cum se promovează fățiș un soi de naționalism goebbelsian, croit anume pentru plaiurile dâmbovițene, în care rrromânismul este reliefat ca având statutul de rasă superioară și pură, prin predestinare divină) [COLOR=blue], și nu se suie la mintea ta ceea ce Eu voiesc să fac cu tine pe pământ, pentru cer și pentru pământ, poporul Meu. O, nu te îngâmfa la acest cuvânt al Meu [/COLOR](Notă: Miza este atât de înaltă, iar promisiunea e de-a dreptul uriașă, încât pericolul îngâmfării la rumâni pare iminent și inevitabil)[COLOR=blue], ci fă-te mititel, mititel înaintea Mea, căci numai cei mici, care știu să stea așa în mâna Mea și unii în fața altora, numai pe aceia îi voi putea Eu [/COLOR][COLOR=red]înhristosi[/COLOR] [COLOR=blue]pentru slava Mea, care vine pe pământ. Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]O, fii ai cuvântului Meu [/COLOR](Notă: adică, pucioșii în general)[COLOR=blue], fiți, tată, înțelepți din cuvântul Meu de peste voi și nu-l uitați pe el, că Eu v-am spus prin el toate tainele Mele, iar dacă nu stați cu cartea deschisă ca să citiți cuvântul Meu din ea [/COLOR](Notă: “Cuvântul de la Pucioasa” trebuie citit mai abitir decât Biblia, ca să nu se uite vreo iotă sau vreo cirtă din el)[COLOR=blue] vă faceți uituci, tată, și se face târziu, iar vremea Mea cea cu slavă ar fi să aștepte la acest hotar, și n-ar răspunde pentru aceasta cei ce vă îndeamnă zi de zi spre împlinirea lucrărilor Mele cele tainice[/COLOR](Notă: adică, liderii pucioși n-ar avea nici o vină de faptul că acoliții lor sunt uituci și neîmplinitori)[COLOR=blue], ci ați răspunde voi, fiecare din voi, după cum i-a fost fiecăruia lucrarea, pe care a făcut-o și pe care n-a făcut-o după ce Eu am dat de lucru poporului Meu. O, lăsați-Mi Mie grija de voi [/COLOR](Notă: adică, “nu vă mai îngrijiți de ce veți mânca, sau veți bea, sau vă veți îmbrăca”)[COLOR=blue], iar voi îmbrățișați spre lucrare a voastră grija de Mine și de planul Meu cel sfânt, care trebuie să se împlinească pe pământ, și grija de[/COLOR][COLOR=red] înhristosirea[/COLOR] [COLOR=blue]voastră, tată. [/COLOR]
[COLOR=blue]Voi veni la voi și iar vă voi învăța, fiilor, căci trebuie acum să pregătim iarăși masă de strângere pentru poporul care bea de la izvor. Vin, tată, să rostesc cuvânt pentru vreme dulce și liniștită, cu senin și cu răcoare blândă, și vin să vă învăț mereu viața Mea cea din voi și dintre voi, și vreau să stați micuți sub învățătura Mea, și s-o luați pe ea peste voi cu multă mărire de împlinire, dar învățați-vă bine să vă bizuiți pe Mine și să împliniți cuvântul Scripturii care spune că cetatea cu mulți stăpânitori și conducători în ea, este amenințată de clătinare, tată [/COLOR](Notă: adică, orice dizidență la adresa liderilor pucioși este inadmisibilă)[COLOR=blue]. Luați pildă din Scripturi, căci sunt pline de pilde de viață Scripturile, și luați lumină din ele și fiți poporul Meu cel împlinitor de viață sfântă și cuminte, de ascultare și de împlinire, și toate acestea prin dragostea Mea, care mereu, mereu lucrează la [/COLOR][COLOR=red]înhristosirea [/COLOR][COLOR=blue]voastră, fiilor. O, nu uitați, nu uitați că toți cei ce vor rămâne poporul Meu pe pământ, aceia vor fi cei asemenea Mie, și nu altfel vor fi cei ce vor fi poporul Meu în vremea ce vine. Pace vouă, fiilor! Amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]Voi, copii din porți [/COLOR](Notă: O altă formulare conspirativă pentru liderii pucioși[COLOR=blue]) luați din Mine voință și dor și putere pentru statul Meu în mijlocul poporului Meu, că Eu pe voi Mă sprijin ca să stau cu poporul, tată, și altfel nu pot fi cu poporul [/COLOR](Notă: adică, liderii pucioși sunt încă odată legitimați ca fiind singura legătură dintre Dumnezeu și om) [COLOR=blue], căci aici nu e ca în lume, ci e ca la Dumnezeu orânduiala Mea cea pentru poporul Meu. Luați din Mine putere, căci iar voi sta Învățător peste poporul Meu și îl voi învăța pe el iarăși multe, căci frumosul cel de la Mine, care dau să-l așez pe pământ acum, cere multă credință și multă iubire și multă lucrare de împlinire pentru el, și trebuie să Mă asculte poporul, tată, iar voi trebuie să Mă ajutați [/COLOR](Notă: adică se confirmă că rolul și contribuția liderilor pucioși la promovarea “Dumnezeului“ lor este inestimabil și inalienabil)[COLOR=blue]să pot grăi [/COLOR](Notă: adică, o nouă întărire a faptului că fără liderii pucioși “Dumnezeul” lor nu poate face nimic, căci prin ei și din ei grăiește) [COLOR=blue]și să-i cer poporului Meu, iar el să-Mi dea [/COLOR](Notă: în sfârșit, după o introducere atât de lungă, se pune punctul pe “i”)[COLOR=blue], precum și Eu îi dau lui, îngrijind de el. Pace vouă! Întăriți-vă ca să Mă sprijiniți [/COLOR](Notă: și din nou se pune punctul pe “i”, ca să fie lucrurile clare) [COLOR=blue] și să pot da poporului cuvântul vieții, fiilor, cuvântul care ține în viață pe poporul Meu. Amin, amin, amin. [/COLOR]
[COLOR=blue]01-06-2008[/COLOR]
|