Subiect: Preotul prezice?
View Single Post
Vechi 17.02.2009, 12:55:27
scrabble
Guest

Implicit

Eu nu inteleg cum poti sa crezi ca un om care te-a inselat te iubeste. Poate el chiar a crezut tot timpul ca te iubeste, poate crede asta si acum, dar indiferent cum o numeste el, asta nu e iubire, atata timp cat si-a gasit o scuza sa te insele. Cand iubesti pe cineva si ti se ofera ocazia sa inseli pe acel cineva refuzi din principiu, refuzi pentru ca ti se pare gresit, imoral, anormal. Daca el a putut sa treaca peste toate astea si sa se duca cu alta in timp ce avea o relatie de atatia ani de zile cu tine inseamna ca nu se poate avea incredere in nimic din ce spune el.

Poate sunt eu mai obtuz, insa eu asa imi conduc viata - o relatie se incheie, oricat de dureros ar fi, in momentul in care unul din parteneri calca stramb. Toleranta zero, pentru ca odata ce se intampla, a doua oara se va intampla mult mai usor. E ca un sigiliu care se rupe si a doua oara nu mai poate fi pus la loc. Si viata mi-a demonstrat ca am dreptate, ca de multe ori am fost prost si in loc sa pun punct relatiei cand a trebuit am cedat ca si tine la argumentele partenerei. Si rau mi-a parut.

Vrei sa-l mai iei si de barbat? Daca acum te inseala, ce te faci mai incolo cu el?
Reply With Quote