Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 29.12.2005, 11:34:07
Mircea
Guest

Implicit

Acest caz pana la pronuntarea unei sentinte judecatoresti, nu va fi incheiat. Din cele pe care le-am vazut si auzit, am inteles ca aceea fata care a murit ar fi avut ceva probleme de sanatate. Dupa cele scrise de Parintele Arsenie Boca, la manastire se primesc doar cei care sunt deplin sanatosi. Despre practica aceasta de exorcizare, eu asa cum am scris si pe sectiunea ,,exorcismul", cred ca in afara de Moliftele Sfantului Vasile, altceva nu se citeste in biserica noastra. Nu stiu ce a fost acolo, asa ca nu ma pot exprima. parerea mea este ca e regretabil ce s-a intamplat si tot ceea ce trebuia facut dupa moartea acelei fete, era ca toti sa se roage pt. odohna sufletului ei. Tot ceea ce am vazut pe ecrane, cu fuga duhovnicului prin curtea manastiri, ci cei care ii lua apararea si cu ierarhul acela care cerea ajutorul jandarmilor, mi s-a parut o scena penibila, care n-ar fi trebuit fi atat de mediatizata. Din pacate, porul nostru are aceste excese, aceasta lipsa de seriozitate si de ce nu, de maturitate. Pacat...