View Single Post
Vechi 17.02.2009, 19:30:18
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Dragă Vsovi,

Te anunț că tocmai am primit prin Gmail de la doamna (domnișoara?) Anca Estera Ionescu-Târgoviște acordul dumneaei de a-i reproduce aici pe Forum textele respective care apăruseră anul trecut pe blogul ei personal. Eu am procedat cam incorect, deoarece am făcut acest lucru înainte de a obține acordul dumneaei, dar iată că am găsit înțelegere. Ba mai mult, m-a și felicitat pentru comentariile pe care le-am făcut din proprie inițiativă, așa că uite că nu toți sunt de părere cu frăția ta, că eu mă ocup de bombe mediatice...
Desigur că dacă ea și-ar fi manifestat nemulțumirea și opoziția față de gestul meu, aș fi fost pusă într-o situație foarte dificilă.
Eu n-am spus că Estera e moldoveancă, pentru că n-o cunosc, dar am cunoscut vreo 2-3 persoane din Moldova care aveau acest nume, și m-am grăbit cu generalizarea. E posibil chiar să greșesc, dar e mai puțin important cine scrie, ci e important ce și cum scrie. Mie nu mi s-au părut baliverne, așa cum le-ai văzut frăția ta, ci dimpotrivă.
A propos, ce înțelegi matale prin "bună credință" și respectiv "rea credință"? Că mi se pare că dacă îi lăudam pe pucioși, aș fi fost etichetată și eu că sunt de bună credință... și uite că a fost tocmai pe invers.