“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa”
[COLOR=purple]22. Misterele Pucioasei (XVIII)[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]( Cap. VII : [/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” [COLOR=blue]) - Partea a VIII-a
[/COLOR] [COLOR=blue]57.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” este ranchiunos și nu voiește să se împace cu cei care i-au greșit, dar s-au pocăit
[COLOR=blue]“…Adevărat este că mulți din cei certați cu Mine, voiesc să se împace. Dar cine-i primește? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu-i primește nimeni, tată.[/COLOR][COLOR=blue]”(17/30 ianuarie 1979)[/COLOR]
Asta nu-i totul. El merge cu ranchiuna mai departe, interzicându-le și creștinilor pucioși să-i primească pe cei care au greșit, dar care s-au pocăit:
[COLOR=blue]“ Dacă cineva dintre voi va primi pe cineva dintre aceștia, [/COLOR][COLOR=fuchsia]își ia pedeapsă grea[/COLOR][COLOR=blue].” (17/30 ianuarie 1979)[/COLOR]
Cu cei lipsiți de milă față e gâze, este și el lipsit de milă:
[COLOR=blue]“…Dacă nu ți-e milă de o gâză, [/COLOR][COLOR=fuchsia]Eu cum să am milă de tine[/COLOR][COLOR=blue]? Dar dacă e gâză otrăvitoare, care-ți prăpădește munca ta, pe aceea ai voie să o omori.” (22 decembrie 1987/ 4 ianuarie 1988 )[/COLOR]
[COLOR=blue]58.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” își exersează talentul poetic
[COLOR=blue]“ O, pământule și [/COLOR][COLOR=fuchsia]mare[/COLOR]
[COLOR=blue]Pentru-a ta neascul[/COLOR][COLOR=fuchsia]tare[/COLOR]
[COLOR=blue]Vai, vai, și iar [/COLOR][COLOR=fuchsia]vai[/COLOR][COLOR=blue]![/COLOR]
[COLOR=blue]Că nu vei intra în [/COLOR][COLOR=fuchsia]rai[/COLOR]
[COLOR=blue] cu păcatul care-l [/COLOR][COLOR=fuchsia]ai[/COLOR][COLOR=blue].” (20 martie 1979)[/COLOR]
Aici, pământul și marea sunt tratați unitar, ca și când ar fi o singură ființă, iar destinul lor este tot unitar: amândoi nu va intra în rai, ci va rămâne pe dinafară. Nu este prea clar în ce a constat neascultarea acestor entități neînsuflețite și cvasi-inerte. Singurul lucru clar e că vor fi pedepsite exemplar. Aviz amatorilor, care nu ascultă și disprețuiesc “proorociile” de la Noul Ierusalim-Pucioasa!
[COLOR=blue]59.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” se supără pe aceia care își înlătură bolile și suferințele din trup
[COLOR=blue]“…Mulți dintre voi sunt bolnavi, ca să fie mai plăcuți în fața lui Dumnezeu. Dumnezeu are voie să încerce pe poporul Său, crezi? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu alungați suferința, că Dumnezeu se supără pe acela[/COLOR][COLOR=blue].” (1 august 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]60.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” a mai avut încercări de a se infiltra printre creștinii din România, dar toate au eșuat
Cunoscut prin anii ’60 ca “Dumnezeul de la Maluri” (până ce o alunecare de teren i-a dărâmat casa Verginicăi, încât a fost nevoită să se mute cu familie cu tot la Pucioasa), “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” mărturisește că a mai avut încercări de a se infiltra și stabiliza printre creștinii autohtoni, dar toate au fost zădărnicite. Creștinii s-au entuziasmat la început, apoi i-au abandonat repede pe noii “Dumnezei” care promiteau multe dar nu finalizau nimic. Cea mai tulburătoare problemă era chiar nesiguranța că l-au ales bine pe “Dumnezeu”, deoarece erau mai mulți care pretindeau același titlu, deși apăreau prin locuri și timpuri diferite (Maglavit, Vladimirești, Parepa, Maluri, Pucioasa, Ionești, Arad, Tecuci, etc.). Paradoxal este că majoritatea acestor “lucrări” sunt revendicate de către același “Dumnezeu de la Pucioasa”, care se plânge că a fost nevoit să le abandoneze din cauza dușmăniei și fărădelegilor oamenilor:
[COLOR=blue]“ Copilașii Mei, băgați bine de seamă, că multe lucruri sunt oprite pe loc. Uite mănăstirea [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vladimirești[/COLOR][COLOR=blue], e oprită pe loc. Cine a oprit slujba sfântă? Tot prin cei de acolo, prin cei ce au lucrat fărădelegea. Și a intrat dușmănia între ei și au început să vândă, și atunci s-a încuiat. Dușmăneau oile pe păstor, îl dușmăneau ca de tâlhărie, că maicile de acolo nu erau mulțumite. Acolo s-a întâmplat cum s-a întâmplat cu îngerii din cer. Așa se întâmplă când intră dușmănia și încăpățânare în popor. Ce s-a întâmplat în locul de la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Maglavit[/COLOR][COLOR=blue]? S-a oprit. Prin cine? Prin cei ce au vândut și au dușmănit din cei de acolo. Așa și cu casa noastră, care s-a dărâmat când s-a iscat ura, mișelia și tâlhăria.[/COLOR]
[COLOR=blue]Și la fecioara de la [/COLOR][COLOR=fuchsia]Parepa[/COLOR][COLOR=blue], am zidit temelia acelei locuințe până la jumătate și s-a oprit pentru că toți din familia aceea s-au răzvrătit, și lucrul s-a oprit. Nu se ridică la temelie și la acoperiș dacă poporul este încăpățânat. La zidul templului Meu strigă cărămida la Mine!” (13/26 iulie 1973)[/COLOR]
“Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” n-a abandonat visurile lui mai vechi, de a prelua sub control și alte locuri și mănăstiri:
[COLOR=blue]“…Mănăstirea [/COLOR][COLOR=fuchsia]Vladimirești,[/COLOR][COLOR=blue] Domnul Iisus se luptă ca să o dezrobească de ființele stricate care sunt în ea, și să se descuie. Dar pentru că Veronica urăște de moarte pe Verginica, Domnul Iisus a prelungit, că Veronica, lucrarea Mea o urăște. Lucrarea Mea a lucrat și prin ea și nu Verginica i-a luat-o, ci surorile din acea curte. Și nu surorile, ci monahiile” (23 feb.1976)[/COLOR]
[COLOR=blue]61.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” pretinde că l-a crezut pe Israel cel din vechime a fi “creștin”, dar mai tîrziu a văzut că S-a păcălit, căci Israel nu era creștin
[COLOR=blue]“ Dar și [/COLOR][COLOR=fuchsia]lui Israel[/COLOR][COLOR=fuchsia]îi spuneam[/COLOR][COLOR=blue] tot [/COLOR][COLOR=fuchsia]creștin[/COLOR][COLOR=blue], da, și l-am scos din pustie și l-am dus la bine și pe urmă s-a aflat și s-a descoperit că [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu a fost creștin[/COLOR][COLOR=blue]” (4 februarie 1966)[/COLOR]
[COLOR=blue]62.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa”, după ce s-a păcălit cu poporul lui Israel, apoi cu Nicolae Stoica, s-a păcălit și cu Gheorghe Chivulescu!
[COLOR=blue]“ …Iată, tată, ce am binecuvântat Eu: [/COLOR][COLOR=fuchsia]un Lucifer am binecuvântat Eu[/COLOR][COLOR=blue]. Unul la început, și unul la sfârșit, că iată ce face [/COLOR][COLOR=fuchsia]Gheorghe Chivulescu [/COLOR][COLOR=blue]de la preoție.” (16/29 august 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]63.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” promovează ura în locul iubirii
[COLOR=blue]“ Cine nu vă ascultă pe voi, pe Mine nu Mă ascultă; și cine vă urăște pe voi, pe Mine nu Mă ascultă [/COLOR][COLOR=fuchsia]și Eu îl urăsc pe el[/COLOR][COLOR=blue].” (28 octombrie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]64.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” recunoaște că o chinuie prea mult pe Verginica
[COLOR=blue]“…Păstrați-vă, că e gata să nu mai cobor, că prea mult chinuiesc acest vas…” (11 noiembrie 1979)[/COLOR]
[COLOR=blue]65.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îi învață pe creștini să nu mai meargă la biserică
[COLOR=blue]“ Fiilor, nu vă îndoiți că [/COLOR][COLOR=fuchsia]am coborât Eu și n-ați putut merge la biserică[/COLOR][COLOR=blue], că Eu sunt mai mare decât biserica și [/COLOR][COLOR=fuchsia]tot biserică e și când stați de vorbă cu Mine[/COLOR][COLOR=#00ccff]…[/COLOR][COLOR=blue]” (8 decembrie 1985) [/COLOR]
[COLOR=blue]66.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e un secerător aducător de moarte: îi seceră pe cei mici cu milioanele
[COLOR=blue]“Prin nouă țări [/COLOR][COLOR=fuchsia]am dat moarte peste cei mici[/COLOR][COLOR=blue]. Știți cum [/COLOR][COLOR=fuchsia]secer[/COLOR][COLOR=blue]? [/COLOR][COLOR=fuchsia]Cu miile și cu milioanele[/COLOR][COLOR=blue] vin la cer. De ce? Ca să nu mai sufere cei mici prăpădul. Credeți?”(28 mai 1987)[/COLOR]
Nu, nu credem această minciună. Afirmația ar fi fost valabilă dacă prăpădul “proorocit” ar fi venit în maxim 2-3-4 ani. Dar așa, când el încă nu a venit nici după 21 de ani, înseamnă că “cei mici“ au murit degeaba, într-un înfiorător genocid. Dacă trăiau, ar fi avut acum 21-25 de ani, deci ar fi fost în floarea vârstei. Cine se scuză, se acuză.
[COLOR=blue]67.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” îl iubea pe Nicolae Ceaușescu
[COLOR=blue]“ O, [/COLOR][COLOR=fuchsia]conducător al României, te iubește Domnul[/COLOR][COLOR=blue] într-un fel, că iubești munca și pacea, dar ce faci cu poporul pe care îl conduci fără fricăde Dumnezeu și fără frică de sfârșit și în marele desfrâu?” (9/22 februarie 1982)[/COLOR]
[COLOR=blue]68.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” nu-l avea pe plac pe patriarhul Teoctist
[COLOR=blue]“ Până nu va fi la patriarhie conducător [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe placul lui Dumnezeu[/COLOR][COLOR=blue], nu e pace. O, fiilor feriți-vă de preotul acesta, că în curând, fac Eu ce fac cu el, ori îl îmblânzesc, [/COLOR][COLOR=fuchsia]pe placul Meu[/COLOR][COLOR=blue], ori îl scot din altarul bisericii..”( 5 martie 1990)[/COLOR]
[COLOR=blue][/COLOR]
|