View Single Post
Vechi 17.02.2009, 23:07:46
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa”

[COLOR=purple]22. Misterele Pucioasei (XVIII)[/COLOR]
[COLOR=purple] Cartea “[/COLOR][COLOR=purple]Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa [/COLOR][COLOR=blue]( Cap. VII : [/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” [COLOR=blue]) - Partea a IX-a

[/COLOR]
[COLOR=blue]70.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” strigă cu disperare la cei ce fug pe căile pierzării (dar fără nici un rost, căci ei nu aud niciodată nimic)
[COLOR=blue]“[/COLOR][COLOR=fuchsia]O, copilașii Mei, măăăăi copilașii Mei! Măăăăi copilașii Mei! Măăăăi copilașii Mei, măăăăi![/COLOR][COLOR=blue][/COLOR]
[COLOR=blue]Nu vă strig pe voi. Strig pe unii din copilașii Mei care fug pe drumul pierzării.[/COLOR]
[COLOR=fuchsia]Măi copilașii Mei, măăăi! Măi copilașii Mei, măăăi! Măi copilașii Mei, măăăi! Măi copilașii Mei, măăăi! Măi copilașii Mei, măăăi![/COLOR][COLOR=blue] Fugiți de Mine, nu vreți să stați cu Mine! Vai vouă, vai vouă! Nu veți mai fi iertați! Vai vouă![/COLOR]
[COLOR=blue]Mihaile, îl vezi ce face? Îl vezi pe poporul Meu? Deși are porunci, deși are prooroc, deși are Scriptură, deși are legea în mână, tot fuge după natură, tot fuge după băutură, tot fuge după Sodoma și Gomora. Pentru ce mai e bună această Scriptură? Pentru ce mai proorocesc Eu în acest trup?” (19 septembrie/2 octombrie 1973)[/COLOR]
După ce strigă din toți plămânii, dacă vede că nimeni nu-l aude și nimeni nu-l ascultă, trece la amenințări. Se lamentează la un Mihail (arhanghelul?). Se exprimă depreciativ la adresa Sfintei Scripturi: Scriptura nu mai e bună de nimic. Se îndoiește până și de eficiența propriilor “proorocii”, dar nu se grăbește să renunțe la ele. Pe scurt, un adevărat circ.
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue]71.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” tânjește după jertfele de miei și de viței
[COLOR=blue]“ Atunci se tăiau junci, miei pentru jertfele lui Dumnezeu. [/COLOR][COLOR=fuchsia]Acum nu mai aduce nimeni nici o jertfă, și nici [/COLOR][COLOR=blue]viață plăcută lui Dumnezeu nu se mai aduce și de aceea nu mai e primită nici o jertfă.” (2 ianuarie 1989)[/COLOR]
Așadar, [COLOR=blue]nu mai e primită nici o jertfă[/COLOR], dar[COLOR=blue] [/COLOR] nu pentru că s-ar fi renunțat de bunăvoie la această practică, ci pentru că [COLOR=blue]acum nu mai aduce nimeni nici o jertfă[/COLOR], de nici un fel[COLOR=blue]. [/COLOR]Dacă nu se mai fac jertfe, nici nu se mai are de unde să se primească.

[COLOR=blue]72.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” s-a umplut de venin până la refuz
[COLOR=blue]“ V-am spus că [/COLOR][COLOR=fuchsia]M-am umplut de venin până la refuz[/COLOR][COLOR=blue].” (24 decembrie 1989 )[/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue]73.[/COLOR] “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” e neastâmpărat și are toate șansele să rămână veșnic așa
[COLOR=blue] “ [/COLOR][COLOR=fuchsia]Nu[/COLOR][COLOR=fuchsia] Mă voi astâmpăra[/COLOR][COLOR=blue] până nu [/COLOR][COLOR=fuchsia]voi aduce pe conducătorul României[/COLOR][COLOR=blue], iar el să fie pe voia lui Dumnezeu și să-Mi scoată poporul român la lumină și mântuire.” [/COLOR][COLOR=blue](26 februarie 1990)[/COLOR]
[COLOR=blue]“ Și până nu va veni acela care va lucra pe voia lui Dumnezeu și va aduce pe România la lumină, [/COLOR][COLOR=fuchsia]nu mă voi astâmpăra[/COLOR][COLOR=blue]…[/COLOR][COLOR=blue]”(25 februarie 1992)[/COLOR]
Neastâmpărul “Dumnezeului de la Noul Ierusalim-Pucioasa” are ca subiect dorința arzătoare de a-l re-instala pe tronul țării pe regele Mihai I. Or, acest lucru nu s-a realizat de atunci și până astăzi, iar șansele de a se realiza în viitor sunt practic nule. Există perspectiva ca “Dumnezeul de la Noul Ierusalim-Pucioasa” să rămână veșnic nemulțumit de această neîmplinire și, după cum singur promite în mod repetat, să nu-și mai regăsească niciodată astâmpărul.

[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=blue] [/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR]
[COLOR=purple] Anca Estera [/COLOR]
[COLOR=purple]27 martie 2008[/COLOR]
[COLOR=purple]…………………………………………………………………[/COLOR][COLOR=purple][/COLOR]
[COLOR=purple] [/COLOR]