View Single Post
Vechi 18.02.2009, 12:47:27
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Mai precis, era vorba nu de faptul că " [COLOR=#0000ff]a fost abuzata, caci i s-a suspendat blogul [COLOR=black]" ci că eu am fost cea care a folosit articolele ei fără s-o întrebe. Deci, eu trebuia să-i cer acordul, dar m-am pripit, că mă mânca limba. Subiectul era prea interesant ca să stăm cu mâinile încrucișate.[/COLOR]
[/COLOR]
cum itzi place s-o lingusheshti pe aceasta Estera din TTargovishte pana la urma... poi nu de ea era vorba ci de acuzatzia neintemeiata pe care ai facut-o in repetatele dumitale texte ca cei de la Pucioasa ar fi abuzat pe cineva, ar fi umblat tocmai ei cu cenzura, cu pila la shefi ca sa se supende site-ul cuiva... nu domnule, ci mereu voi pricepetzi pe dos...

pe aceasta Estera o lutzi ca pe un folos al vostru deshi in textele ei sunt comentarii copilareshti, caci ea pricepe eventual scriitoriceshte shi gLumeshte, deci critica ei nu poate fi decat hazlie, deshi mie imi pare ca este o batjocura....

deci asta este lipsa bunei credintze, cand critica nu este critica ci linshaj, compromitere, reavointza, caci din start se shtie concluzia... gandul rau pe care mi l-am pus in cap... pentru ca eu nu cred shi atunci de ce sa nu-i opresc shi pe altzii? asta daca nu cumva eshti bine dirijat asha ca o uneltzica, o trompetzica, o sculishoara a cuiva care se incumeta a face parodie shi circ mediatic...

caci aceasta Estera, fiind un fel de jurnalista cam asta a facut, caci comentariile sunt gLumeshti... ea nu ishi pune problema ca ar putea fi adevarat ce se scrie acolo, ca ar trebui intzeles Duhovniceshte shi cu respectul cuvenit acordat unor nevinovatzi, unor oameni care au lasat toate pentru Hristos-Duhul...

deci de acolo vine lipsa bunei credintze, ca noi punem mai mare pretz pe barfa shi judecatzi rele shi pripite fara ca macar sa citim sau sa ne lamurim despre scrieri, fapte, evenimente, shi roadele acelor lecturi... nimic... noi shtim doar lipi mereu etichete:
-eretici, de la cel rau, diavoli, anatema, neascultare, de la gLume, antichristul, dar voi nu pricepetzi ca voi suntetzi antichristul, noi... caci in noi, din inima voastra iese el shi se manifesta, caci din preaplinul inimii vorbeshte gura... deci vezi dumneata Domnul a venit ca sa spulbere antichristul care se afla de mult in oameni... dar cine voieshte... ca sta la ushe shi bate, shi nu procedeaza prin viclenie la auto intronarea Sa in inimile oamenilor... ci aceia care cred, cine voieshte sa se lepede de sine, de egoism, de ascultarea de sine insushi, de mintea lui blestemata, de poftele shi puterile lui, de cele rele din el shi patimashe, acela sa-shi ia crucea shi sa-i urmeze Domnului...

dar voi nu avetzi cum sa-i urmatzi Domnului din moment ce elementar-ul nu-l deosebitzi...

voi spunetzi eresului (CIE shi CMB) ca fiind de la Dumnezeu shi
ce a dat Dumnezeu de la Adam shi pana la trambitza a 7-a voi socotitzi ca e de la cel rau, ca este erezie, fenomen, minciuni, sau manipulari sataniceshti...

poi atunci ce sa mai vorbim de restul... adica de ce scrie, de ce ni se da prin Biserica, prin BOR, de trairi shi calea umilintzei shi smereniei...

n-are rost...

shi nu pot sa nu surad cand vad cate multzumiri primeshti pentru "lucrarea ta" ... deci vezi, ei doar pentru ca Hristos-Duhul se afla printre talhari, la rubrica secte, ei cred ca este chiar secta tocmai Domnul Hristos...

omul daca e imbracat in haina de sarac il crezi nevrednic shi daca are tzoale de lux il crezi vrednic... atat shtie omul, atata vede, atata il duce capul shi asta multzumeshte...

de aia am deschis alt topic in BOR, ca sa nu ranim conshtiintzele cele simple, caci sfanta cetate a Noului Ierusalim tzine de BOR shi ei marturisesc aceasta, shi textele de la Hristos-Duhul care n-a venit sa distruga legea sau proorocii sau Biserica ci sa afle pe cei pierdutzi, caci tot ca sa mantuiasca a venit shi sa-i curatzeasca shi sa-i pregateasca pentru venirea Domnului....

deci n-am sa mai continui discutzia aici, ci daca ai buna credintza pentru o discutzie cinstita atunci o putem continua pe firul acela, dar aici potzi linishtita toata dizertatzia "filosofico-literara" a aceste Anca-Estera, ca macar sa se simta shi ea ca n-a fost abuzata...

dar nu de pucioshi! caci ei potzi fi sigura ca n-au pile nicaieri, nici la wordpress.org, nici la politicieni, nici la "militzie" nici la securitate, nici in justitzie... shi nici macar la Dumnezeu. deci nu ei au abuzat ci "unii" care n-am sa-i numesc iar persoanele de fatza se exclud...

Deci domnule, v-am mai zis pana am obosit, nu va luatzi dupa Mirean, ori altzii care nu cred, v-am zis, nu este fenomen ci acum s-a ajuns la Trambitza nr 7.... shi se cuvinteaza de la DUMNEZEU... nu va pacalitzi ca sa credetzi ca ar fi altfel... crezand ca e ceva gen Fatima ori Mediorje, ori alte locuri spurcate unde se arata draci... NU, aici e vorba de Dumnezeu, caci este o sfanta Manastire, nu numai Cetate... asha ca shi la Recea, la Vladimireshti, la Sihastria, la Maglavit, la Prislop, la Sinaia, la Petru Voda, la Techirghiol... shi prin alte sfinte locuri unde Dumnezeu locuieshte cu credincioshii Sai... unii pacatoshi caci pentru ei a venit, iar altzii in curs de desavarshire sau chiar desavarshitzi shi sfintzi sfintzitzi....

deci iata, am sa continui pe firul din BOR ca nu cumva mintzile mai simple, conshtiintzele lor sa se raneasca din pricina ca iata Hristos-Duhul shade intre talhari la capitolul secte... caci cineva a deschis acest "fenomen" la secte...

dar nu este fenomen, nu este secta... ci este Dumnezeu care cuvinteaza peste pamant... intru vestirea venirii Sale in slava...