View Single Post
Vechi 18.02.2009, 14:14:06
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Despre "ceruri noi" si un "pamant nou" am auzit. Dar despre "sabatul cel nou" nu am auzit decat de la dvs. Eu stiu ca Dumnezeu a "binecuvantat si sfintit ziua a saptea", de la facerea lumii, ca pe o sarbatoare a creatiei. Insusi Dumnezeu a "daltuit" in piatra aceasta zi (porunca a patra- Iesirea 20:8-11) si nimeni nu a schimbat-o (doar cei care s-au incumetat).
Domnule nu atat ca este scris in piatra, ci cum este scris in piatra, pe tablele de piatra ale legii, caci nu dalta omului sau mana omului a scris ci precis a scris Mana Domnului shi asha s-a scris cum a scris Mana Arh. Gavriil in piatra cantarea catre Maica Domnului, cum se canta in Ceruri...

deci vezi Dumneata? ce conteaza nu atat piatra, ci piatra de pe Muntele Sfant, nu dalta omului ci Mana Domnului a scris... precis asha a fost, nu shtiu... dar banuiesc deoarece asha a facut shi Ingerul Arhanghel asemenea Domnului... precis asha a fost... deci vezi dumneata ce este important? nu lemnul sau piatra sau meshteshugirile omului ce vin de la oameni ci ce a dat Dumnezeu de sus...

Dar Noul Sabat l-a dat prin sfintzii Constantin shi maica sa Elena ce s-au numarat printre Apostoli shi Imparatzi Creshtini, care au tzinut seama de randuielile sfintzilor ap Petru shi Pavel, iar Cuvantul Lui Dumnezeu a intarit shi a aratat ca asha se tzine Sabatul acela in care jidovii n-au intrat shi de aceea a dat o alta zi... caci n-au intrat shi nu au avut cum s-o tzina... ci ea preinchipuia defapt Sabatul cel Nou, caci ei serbau ieshirea din gLume, din Egipt shi sodoma shi gomora, dar ar fi trebuit shi sa intre in Sabatul cel Nou... dar nu au mai ajuns... decat foarte putzini dintre ei... aceia care l-au primit pe Hristos-Dumnezeu, Fiul shi pe Duhul Sfant care a vorbit shi vorbeshte prin prooroci ce vorbesc de la Cuvantul Lui Dumnezeu...

deci vezi dumneata cind este scris ca a dezlegat Sambata ca Domn al Sabatului, Hristos, ne arata ca Sabatul poate fi tzinut in orishicare zi, ca asta inseamna, deci se poata sarbatori cum vrea credinciosul... caci nu este legat de ziua respectiva, nu este obligat sa tzina sambata sau cercuirea in carne, sau tzinerea legiii sau purtarea crucii... ci este pentru cine voieshte... sa urmeze lui Hristos, iar Hristos a dat prin Apostoli sa se tzina sarbatori sfinte iar prin sfintzii Imparatzi sa se tzina sfanta Duminica dar fara ca oamenii sa fie legatzi, ci tot asha ca shi dezlegare, ca shi sarbatoare a bucuriei shi Invierii... shi aceasta Duminica, ziua intai, asha se tzine pe Pamantul cel Nou, Sabatul in care jidovii n-au reushit sa intre din pricina necredintzei shi razvratirii shi nemultzumirii lor, a neascultarii... asha se tzine:

de sambata seara pana luni dimineatza, a fost o seara shi a fost o dimineatza, Ziua Intai, precum in Cer asha shi pe Pamant... sfanta Duminica a invierii din Mortzi a Domnului shi a celor ce-i urmeaza...

dar degeaba itzi tot repet pana mor, ca dumneata iar o sa ma iei cu ce ai invatzat de la Baptishti...

de ce n-ai fost silitor cat ai fost in BOR shi ai fost shi pacatos iar acum eshti asha de silitor la smintelile shi neintzelegerile altora incat nu crezi nici de vorba buna, nici pe baza de argumente, nici pe baza de scripturi? nimic... voi n-o sa credetzi nici cand o sa vedetzi semne shi minuni pe cer... dar semnele shi minunile lui antichrist pe alea o sa le credetzi shi o sa va inchinatzi echipei de scamatori profesionishti... shi iluzionishti ce vor invia pana shi pe mortzi, shi vor cobora foc inaintea oamenilor shi vor da semne mari shi minuni... dar alea sunt spre pierzare shio marshava batjocura... iar voi o sa mergetzi dupa ei, pentru ca balaurul avea rana vindecata shi a dat puterea lui fiarelor shi voi o sa va luatzi dupa fiare...

deci e in deshert discutzia noastra... dar eu imi fac datoria shi am sa-tzi tot repet cum se tzine Sabatul cel Nou pe Pamantul cel Nou... caci iata "Noi le facem pe toate" cam asha ceva este scris! (sabatul e promis de la Adam shi Eva dar n-au intrat jidovii in el, ci doar au ieshit din Egipt...

noi inca n-am ieshit dinpacate nici din Egipt macar... shi acolo vrei sa tzinem sarbatoarea sodomei shi gomorei? Sambata vesela? WkEnd-ul asta cu ieshit la iarba verde, la tufishuri shi gradini, cu gratare shi betzii, cu "sfintzishoare" shi cu goliciuni, cu tolaneli shi cu balaceli in cracii goi pe la mare ori pe la piscina? iar voi mai shmecheri, facetzi intruniri ca la partid sa va povestitzi unii altora nebunia de pe urma... asha ca la adunarile alcolishtilor anonimi... deci fii domnule serios, shi asculta dupa Cuvantul Lui Dumnezeu... ca eu sunt o placa stricat shi un papagal obosit de la trandaveala... deci un pacatos mirean din BOR care nu merita el ascultare... un tanar putregai... un om rau... cu gura mare...