View Single Post
Vechi 18.02.2009, 14:41:31
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
Unde a fost blamat vre-un preot? Nu este problema mea cum sunt platiti preotii.

Era vorba despre minciunile fatise ale domnului Geony, la adresa pastorilor neoprotestanti.
Dragii mei, sa stiti ca nu sunt doar o simpla persoana care face parte din cultul Ortodox, sunt mai mult decat va imaginati....am de aface nu doar cu persoane de pe acest forum,discut cu persoane nu doar din localitatea mea,ci si din alte localitati...am participat la slijbe oficiate si de alte culte, am ascultat vorbind persoane de diferite culte, am de altfel si rudenii care sunt din alte culte.---in toate vorbele acestor pastori sta atacarea credintei ortodoxe, EXEMPLU :uitati-va pe CREDO tv si SPERANTA tv sa va lamuriti c predici de atacare a credintei au ,iar apoi va uitati pe TRINITAS tv sa vedeti ca nimeni nu-i pomeneste...cel putin atat de des.
Luati va rog toate postarile mele de pe topice,de la inceput si sa vedeti ca nu m-am legat de celelalte culte daca nu atacau ortodoxia (asa fac neoprotestatii de obicei cand vorbesc,...intreaga lor vorbire sa aiba la baza atacarea direct sau indirect a dogmelor ortodoxe)...sunt eu un pacatos dar nu accept atacarea ortodoxiei , eu cel putin am evitat sa numesc un cult anume neoprotestant...cu ce sunt de vina ca toti se numesc pastori,indiferent de confesiune.
Nume nu am sa dau la comunitate,va spun doar ca pastorii sunt BAPTISTI si PENTICOSTALI. Aaaaa pe langa banii respectivi, am uitat sa va spun ca la "pomana" de la casa decedatului pastorul(ii) prefera whisky si mancaruri fine.
CA PLACE SAU NU UNORA ,ACESTA ESTE ADEVARUL IN PARTILE ARDEALULUI.