View Single Post
Vechi 18.02.2009, 15:29:10
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mariamargareta Vezi mesajul
Vsovi,
[COLOR=black]Ai păreri preconcepute despre pucioși. Uite una:[/COLOR]
“…[COLOR=red]De obicei ei spun adevarul shi pe filmuletzul facut de Cristi Tabara s-a vazut foarte clar, sunt nevinovatzi, deschishi, cinstitzi shi asculta de Dumnezeu.... [/COLOR]…”
Da, de obicei spun adevărul, dar uneori mint fără scrupule atunci când sunt strânși cu ușa. Ceea ce poți să te convingi singur, pentru că ceea ce nu spune [COLOR=red]filmuletzul[/COLOR] respectiv poți afla accesând

[COLOR=blue]http://noul-ierusalim.info/?p=334[/COLOR]

Aici ai să vezi cu ochii tăi cum se minte la Pucioasa cu ochii închiși.

cum adica eu am pareri preconcepute cand eu am scris din ce am vazut pe filmuletz unde se vede clar ce oameni sunt... iar acolo este filmat cum sunt ei de obicei... in viatza shi atmosfera lor...

darga Maria-Margareta... nu cumva voi avetzi ochii prea roshii de la patima cu care ii osanditzi shi ii socotitzi?

auzi acolo ce alipiri "fara scrupule"

stranshi cu ushea? poi cine ii strange cu ushea decat securishtii ori militzienii travestitzi? cine sa-i stranga cu ushea?

poi eu m-am convins din filmuletz shi din texte ca sunt buni, sunt cinstitzi... dar ma intreb cat are sa va trebuiasac unora ca tine ori ca Anca-Estera care iata ai preluat stilul mishtocaresc critic shi mincinos de citire al Cuvantului... procedand acuma shi cu ce scriu eu asemenea...

nu tzi-am spus ca nu despre mine e vorba in acest subiect shi nici despre PUCIOSHI? ci despre

Cuvantul Lui Dumnezeu...

dar ma intreb de ce nu te cautzi shi pe tine in acelashi mod cum ii cautzi pe ei... caci asha se va face:

"cu masura cu care judeci/masori/osandeshti... cu aia tzi se va masura shi tzie" deci nu tzi-e mila macar un pic de tine macar? ca asta v-am cerut sa nu va facetzi rau fara sa va datzi seama... ca doar Saul a patzit-o! a orbit.... voi ati vrea s-o patzitzi mai rau? de asta "v-am criticat" dar nu v-am criticat ci am strigat

"Doamne iarta-ne ca nu shtim ce facem!" shi m-am inclus shi pe mine... ca doar in mintea mea, este clar, noi aici judecatorim, osandim shi hulim... deci ne trebuie iertare... multa iertare... shi mila.