View Single Post
Vechi 18.02.2009, 21:24:50
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Acuma probabil iarasi o sa ziceti ca fac pe avocatul lui Geony dar sa stiti ca are dreptate in multe privinte
Dragul meu nu trebuie sa te scuzi in fata ERETICILOR pentru ca-ti pasa de ORTODOXIE.Tu crezi ca eu am chef sa stau sa le dau explicatii de credinta daca NU AR ATACA ORTODOXIA.Nu te feri sa faci complectari la postarile mele...am intrat din greseala pe un forum eretic, si am facut comentarii crezand ca le dau raspunsul...sa vezi cum m-au abordat apoi ei in mod ironic,au tabarat ca si lupii pe prada...sincer nu mai indraznesc sa intru pt.ca era doar 1 ortodox care si el ma atacat.
Ceea ce spui totusi nu mi se pare absurd ca in "biserici" sa vb astfel,...iti dau un exemplu:am participat la o inmormantare penticostala, acolo erau prezenti 3 pastori. Cei prezenti erau 75% ortodocsi,restu sectari, si tot odata era prezent acolo si preotul ortodox din localitate....sa nu-ti spun ce atacuri faceau la adresa ortodoxiei, ce predici alandala ,iar unul dintre ei vb si despre inchinarea la idoli,si in final incheie "predica" ridicand BIBLIA in sus si spunand :IN BIBLIE SCRIE SA NU VA INCHINATI LA ICOANE....-zi ca ala a fost sanatos la cap....
Nu stiu cine este Vasinec, si de ce ai facut afirmatia ca "el stie mai bine cum sta treaba" (era vb de banii si castigul fratiilor lor) si de ce nu as avea si eu credibilitate.