View Single Post
Vechi 18.02.2009, 22:02:14
Geony's Avatar
Geony Geony is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.02.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de vasinec Vezi mesajul
http://www.intercer.net/tv.php
Intrati pe acest link plin cu predici adventiste. Cautati predicile pastorului Valentin Danaiata (meniu va ajuta sa gasiti repede: bifati "vorbitor" si dati sa caute "danaiata"). Omul acesta mi-a fost pastor. In patru ani de zile, cat l-am ascultat, nu a fost nevoit sa-si repete vre-o predica. Si nu vorbeste in gol.

Am dat doar un exemplu. Invatatura, care are la baza Sfanta Scriptura, este fara limite. Vom invata o viata intreaga si vom continua in vesnicie. Nu avem nevoie de dogmele altora.
Doar nu crezi ca ar posta ei predici de COMBATERE a ereziei, le-ar veni raspunsul imediat fii pe pace. Toata stima pt.pastorul respectiv,;cat de curand am intalnit si eu un pastor penticostal care ma captat prin modul de expunere a predicii,nu a agatat in ortodoxie...sincer a vb cateva minute doar....poate ca la predica lunga mai "agata"un pic.
Sa stii ca 1 nu este egal cu 10.
"Invatatura, care are la baza Sfanta Scriptura, este fara limite" ....la aceasta ai uitat sa adaugi si faptele pastorului,a fratiilor care au facut ceva bun ,a celor care au lasat "calea pierzarii" (ortodoxia) si l-au aflat pe Domnul....toate acestea si multe alte "cuvinte pline de duh si de o inalta traire duhovniceasca" (asa cum a fost si relatare pastorului care s-a culcat cu peste 200 de femei) fac "ADEVARATELE CUVANTARI MANTUITOARE" DIN CARE , SIGUR CA OAMENII INTELEG CEVA, SI RAMAN CU CEVA ,SI PUN POATE IN APLICARE CUVANTAREA RESPECTIVA.
Reply With Quote