View Single Post
Vechi 19.02.2009, 09:32:28
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florina77 Vezi mesajul
Vsovi: "... caci aceasta Estera, fiind un fel de jurnalista cam asta a facut, caci comentariile sunt gLumeshti... ea nu ishi pune problema ca ar putea fi adevarat ce se scrie acolo, ca ar trebui intzeles Duhovniceshte..."

Daca tot iti petreci timpul scriind atat de mult, de ce nu ne dai tu interpretarile "duhovnicesti", ca in afara de acuzatii cum ca toti suntem lumesti si eretici-ortodocsi s.a.m.d. nu ai spus pana acum nimic concret.

nu cred ca sunt eu chemat ca sa raspund acuzatziilor shi interpretarilor gLumeshti, caci daca fac astfel am sa advocatzesc shi asta vrea shi cel rau, el spune rau shi se arata urat shi rau ca sa spui tu bine shi sa te aratzi tu bine, shi astfel indreptatzindu-te shi luand parere buna de sine ai sa cazi cu inchipuirea de sine in abisul semetziei shi mandriei asha ca un fraier, un pui de naparparca ori de vipvipera... cazand direct in sheol, pe apa sambetei shi a oltului... cum ar veni adica...

deci nu ma incumet, caci duhovnicia este la sufletul fiecaruia shi nu cum intzeleg eu ori altcineva... fiecare cum pricepe... dar cu buna credintza shi nu ca sa demonstreze preconceput gandul rau pe care shi l-a pus in cap... ca asha i se pare ca ar face un lucru bun cuiva, ar trage un semnal de alarma... avertizeaza... nu el defapt trage matza de coada iar shtim bine ce a facut Pisica, poi Pisica a papa-t proorocia lui Veronica pentru ca a pismuit-o pe Verginica... asha ca un fel de Moisi pentru neamuri... potrivit pentru vremurile din urma.