Citat:
Īn prealabil postat de axios
pe mine ma amuza ca, desi te declari agnostic, te bagi ca musca/n lapte si/ti dai cu parerea. nu poti sa intelegi un crestin daca nu esti crestin. e ca si cum te/ai duce in china acu fara sa stii o boaba limba lor si ei incearca sa/ti spuna doua vorbe intr/o engleza stalcita si tu tot intrebe ce spun. asta e un exemplu exagerat dar numai bun pt mintea ta incetosata. din punctul meu de vedere, inafara ca esti instigator si joci foarte bine rolul sarpelui de care vorbesti, chiar ar trebui sa te duci sa te joci pac/pac cu baietii de teapa ta sau sa taci si sa incerci macar sa intelegi. n/am spus nicaieri ca se accepta babismele. dar daca le-am prigoni ar trebui sa va spanzuram si pe voi sau sa facem ca betii din vest, sa va ardem pe rug. insa noi va dam cel mai mare dar - libertatea. voi alegeti si niciodata n/ati inteles. noi ii spunem babei dar nu putem s/o fugarim de langa cosciug. sau preotul nu poate lasa adormitul fara slujba doar pt ca o baba vrea sa dea colaci. ma rog... oricum vorbesc la pereti... dar poate o sa te lumineze si pe tine Dumnezeu intr/o zi. Doamne ajuta!
|
Multumesc, axios. In aceste timpuri tulburi esti un model de ratiune si decenta pentru noi toti. In special prin atacurile
ad hominem, la care nu raspund. Asa ca o sa ma fac ca replica ta nu exista.