Citat:
Īn prealabil postat de axios
fratioare. in singurul moment in care m-am purtat asa cum ceri tu sa ne purtam cu babele, nu imi raspunzi si imi intorci spatele. crezi ca babele ar avea alt comportament? asta e un exemplu pentru tine ca sa intelegi ca ortodoxia nu se administreaza cu lopata... ortodoxia se traieste ca sa poata fii inteleasa. nu se pune la microscop si in nici un caz nu se dezbate. asta e tot. "cine are urechi de auzit sa auda...."
|
Curios, pentru ca eu si cu cei care au mai postat aici pe topic, inclusiv tu, exact asta faceam, dezbateam. Pana la un moment dat, cand n-ai mai avut ce sa spui si te-ai apucat sa ma ataci nemotivat.
Si pentru ca nu mai vrei sa dezbati subiectul, deoarece iti cauzeaza la corason din motive necunoscute mie, iti doresti ca nimeni sa nu mai dezbata. Asa ca vii cu
argumentum ex culo: "ortodoxia nu se dezbate". Noi dezbatem o problema specifica, nu ortodoxia in sine, iar daca tie nu-ti place esti liber sa nu participi. Faptul ca vrei sa bagi calusul in gura interlocutorului doar pentru ca nu stii sa te retragi elegant spune multe despre ce fel de persoana esti.