Subiect: Spovedanie
View Single Post
Vechi 19.02.2009, 10:27:24
dorinastoica14
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de clementia Vezi mesajul
bun dar azi am vorbit deci stia ca nu am timp 3 zile pana la urmatoarea intalnirea a noastra
daca tin post astazi si maine ( 2 zile), iar sambata dimineata sa ma duc , o fii bine??
Eu te sfătuiesc să mergi liniștită la spovedanie chiar dacă nu ai postit.Având în vedere că se aprpoie marele post al Paștelui atunci va fi mult mai aglomerat la spovedit și nu se va putea face o spovedanie generală.Așadar fă-ți o cercetare amănunțită a vietii tale de până acum și cu îndreptarul de spovedanie pe o hârtiuță norează foarte pe scurt păcatele pe care le-ai făcut din copilărie și până acum.Citește rugăciunile de dinainte de spovedanie,împacă-te pe cât posibil cu cei cu care nu ești în relații armonioase.Este foarte bine ca înainte de spovedanie să ți se facă de către preot rugăciunile numite"miliftă pentru spovedanie".
Hârtiuța s-ar putea să o dai preotului care te va cerceta acolo unde crede de cuviință.
La sfârșitul spovedaniei preotul îți va spune o rugăciune de iertare a păcatelor spovedite.
Să ceri canon dacă nu vei primi de la preot și mai ales să-l faci. Și nu te grăbi cu împărtășania.Ai timp tot postul Paștelui.
Vei ști dacă spovedania ți-a fost cu folos după starea pe care o vei avea când pleci acasă.
Îți doresc să pui început bun de pocăință.Doamne ajută.
Reply With Quote