View Single Post
Vechi 19.02.2009, 10:59:02
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

domnule, mie mi-e clar, e vorba de obijnuirea sufletului shi intrarea 666 ori && in tine impreuna cu iubirea de sine, cu ce foloseshti zilnic, fiind obligat sa intrebuintzezi, caci shi pe urechile animalelor care te inconjoara le-a pus, pe ce se vinde, pe acte, pe etichete, pe toate pe toate, ca inima ta sa se sufoce shi sa nu mai aiba ce sa faca decat sa primeasca mai devreme sau mai tarziu semnul...

dar ai vazut marshavie? unel editituri tiparesc eticheta aia cu
|| cod || cod ||

unde ||=6

ca sa nu o potzi racai sau da jos, deci vezi marshavie? asha or sa faca shi cu animalele cum au facut vacarii americani cu vacile lor,

shi asha or sa faca shi cu oamenii cum se practica tatuajele...

dar problema este ca pe suflet, pe inima ni se lipeshte,

in duhul nostru se scrie acceptarea spucaciunii rautatzii celei vechi, a spurcaciunii pustiirii la loc sfant shi a nebuniei de pe urma mereu noi

asha ca sa primim cu entuziastm pe fiul faradelegii din maica patimashe a patimii shi din tatal minciunii,

ca sa ne lepadam de Dumnezeu sau sa capatam o dragoste trufashe shi fatzarnica fatza de Dumnezeu shi aproape... deci pana la urma va cauta sa inshele pana shi pe cei aleshi... shi multzi se cred aleshi shi ca ei nu se insheala... dar asta e shi mai mare inshelare sa crezi ca eshti scutit... ca ai pile shi ca inima ta nu este plina de mandrie shi trufie... sa crezi ca tu nu mai eshti pacatos ci drept... sa crezi ca nu mai cazi shi ca nu mori... cand defapt eshti de mult mort in gLumea mortzilor, pentru ca "ori de cate ori..." deja ai shi murit... dar te incapatzanezi sa te mintzi cu nepasare shi mandrie shi "onoare" ca defapt nu eshti mort... ca doar te vezi cum scri, vorbeshti, mananci, de maritzi shi te insori, itzi dai cadouri unii altora... razi... ai partide de jegx... ai bani... shi multe altele... adica ca ai fi srac cu duhul.... cum se cred unii ca au priceput ce este scris acolo sau cum explica sfintzii.... vai de noi... "vai de tine pamant shi mare ca diavolul s-a coborat la tine caci shtie ca are putzina vreme"...
Reply With Quote